Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești: „Așteptăm să vedem ce face la...”

Mihai Bendeac s-a amuzat și el pe seama poveștii de dragoste cu năbădăi dintre Viorel și Vulpița Veronica Din Blăgești.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești
Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești


In articol:

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei.

De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

Mihai Bendeac a publicat un mesaj prin care s-a amuzat pe seama scandalului în care sunt implicați Viorel și soția lui, Vulpița Veronica din Blăgești. „În timp ce toată lumea e speriată de Coronavirus, noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce face Vulpița la testul poligraf”, a scris actorul pe pagina lui, spre amuzamentul fanilor.

Citeste si: Maria Constantin, desființată de fani după ce s-a pozat cu Vulpița și cu Viorel! ”Aoleu, nu-ți strica reputația cu asemenea specimene umane!”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești
Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești

Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești!

Pare că cei doi protagoniști s-au obișnuit cu viața în Capitală, dar recent au primit o lovitură dură. Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești erau asistați social, dar autoritățile din Vaslui au decis să le suspende ajutrul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii, conform Cancan.

Citeste si: Amantul Vulpiței s-a dezbrăcat și a făcut live din patul în care a făcut sex cu Veronica! Ce i-a spus tânărul acuzat de viol?

În plus, Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au uitat că sunt părinții unei fetițe și continuă să facă show la tv, în timp ce fiica de doar câțiva anișori suferă de dorul lor.

Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești
Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești

„Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copuii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmplă în casa Vulpiței.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mori de râs! Răzvan Botezatu a pus ochii pe Viorel, soțul Vulpiței VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost filmată Veronica Stegaru din Blăgești, când credea că nu o vedea nimeni. Filmarea a devenit virală pe Tik Tok

Cel mai bun remediu natural pentru digestie și pancreas: Evită complicațiile respectând câțiva pași simpli

Ce se întâmplă, cu adevărat, în familia celebrei Vulpița! Ea face show la TV, dar acasă e DURERE

Tzancă Uraganul o încaieră pe Costela cu Vulpița! ”Lasă-l în pace că te... Nu-ți permit să de atingi de VTM!!!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies