Bendeac a facut in sfarsit lumina -  EA e Baby: "Claudia e femeia care aproape mi-a salvat viata"

Dupa nenumarate declaratii de dragoste si zeci de postari pe contul lui de socializare ce o vizau pe Baby, Mihai Bendeac a spus in sfarsit cine e ea.

Distribuie pe:

fara descriereClaudia este o femeie foarte speciala in viata actorului, dar nu este iubita lui. Mihai recunoaste ca nu a mai avut de mult timp o relatie si ca tot comportamentul lui virtual fata de Baby a fost exact ca cel fata de o iubita. Chiar si asa, fosta vedeta "In puii mei" are usa deschisa catre inima sa si asteapta femeia perfecta pentru viata lui.  

"Ea e Baby. Nu, nu e iubita mea. Pe deasupra, ne despart peste 10 mii de kilometri... Cam atata cred ca e intre Bd Unirii si Venice Beach. Dar Claudia, e mai mult decat O ipotetica iubita. E prietena mea, sora mea, sprijinul meu moral, modelul meu, motorul meu. E femeia care aproape mi-a salvat viata in urma cu putin timp. Omul care m-a sustinut neconditionat, care mi-a dat putere.

fara descriereClaudia este fiica Anastasiei Soare, cele doua fiind bune prietene cu Mihai Bendeac. Actorul le viziteaza peste Ocean ori de cate ori are ocazia

Impreuna cu mama ei, Anastasia, Claudia a infrumusetat sute de mii, daca nu chiar milioane de femei din toata lumea. Se trezeste la 7 si pleaca de la birou cand se lasa noaptea. Conduc impreuna afacerea cu eleganta si determinare. Le ador. Si, avandu-le in viata mea, am devenit foarte pretentios atunci cand interactionezi cu femeile, in general. Cate femei independente, inteligente, elegante, determinate, sofisticate exista in jurul nostru? Am folosit ideea cu "baby" pt ca nu am avut o relatie de multa vreme si, sincer, cam ala era genul meu de comportament. Fostele mele iubite pot confirma. Desi, la momentul ala, uneori se enervau" a scris Mihai pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate