Bendeac i-a cerut scuze Biancai Dragusanu: "Astazi a plans din cauza mea! Am fost un bou!"

Mihai Bendeac a postat aseara un filmulet pe pagina sa personala de Facebook prin care o denigra pe Bianca Dragusanu. Actorul ii "oferea" acesteia 300 de euro pentru a petrece impreuna o noapte romantica.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa ce subiectul a facut inconjurul ziarelor si al televiziunilor, Mihai Bendeac a vrut sa isi ceara scuze public fata de "comportamentul" pe care l-a avut. El i-a transmis Biancai ca ii pare rau si ca "poate a fost un bou".

"Aseara am postat un filmulet care a devenit viral. Multi insa nu au inteles autoironia. Si faptul ca ma numeam, practic,"gigolo". :) Ci au interpretat-o complet impotriva femeii despre care vorbeam. Astazi, ea a plans. Din cauza mea. Poate am fost prea subtil si multi nu s-au prins. Poate am abordat gresit. Poate nu trebuia sa ma refer tocmai la o femeie, astfel, acum, in decembrie. Poate ca filmuletul, altminteri apreciat ca funny, ar fi trebuit sa se refere la altineva decat o tipa care, de vreo cateva luni, pare sa evolueze pozitiv ca si discurs. Poate am fost un mare bou.

Dar, in mod cert, exista ceva ce nu e precedat de "poate". Faptul ca imi cer iertare...

Fara "poate" si fara rezerve.

Mai am pana voi deveni barbat adevarat. Inca imi lipseste eleganta. Dar muncesc pentru asta."
, a postat Bendeac pe pagina sa personala.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate