Bendeac implicat intr-un nou scandal: "Cand il prind il bat" - VEZI cine i-a pus gand rau

Mihai Bendeac s-a certat cu toti sefii din trusturile in care a lucrat insa se pare ca nu numai superiorii au ceva cu el.

Distribuie pe:

fara descriereUnul dintre cei care i-a pus gand rau actorului este Mircea N. Stoian care promite razboi atunci cand il va intalni pe acesta live.

"Când îl întâlnesc pe Bendeac, îi dau un cap! Nu mă interesează ce are el cu Antena, dar, personal, m-a călcat pe bătături, iar când îl prind, îl bat, şi nu glumesc... O să i-o coc când se aşteaptă mai puţin. Chiar şi-o merită!" a spus Stoian pentru ring.

Războiul dintre cei doi a început în urmă cu cinci ani, când Bendeac făcea parte din echipa "Mondenii", la Prima TV, iar Stoian se alătura echipei lui Dan Capatos. Înainte să vină la Antena 1, Stoian scria pamflete despre Bendeac în revista "Star". În replică, Bendeac l-a taxat dur pe blog: "Mircea N. Stoian. Aproape sigur habar n-aveţi cine e. Nici nu trebuie. Nu e nevoie să vă ocupaţi mintea cu orice limbric care apare la TV. (...) Un actor ratat cu mintea cât o nucă. Cea mai mică nucă din nucile mici".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate