Bendeac loveste din nou! Dupa ce ieri a facut misto de pitipoancele de Facebook, acum cocalarii au devenit tinta lui! Vezi cum ii ironizeaza actorul!

Mihai Bendeac a fost catalogat drept misogin dupa ce aseara a postat pe contul lui de Facebook cele 10 reguli dupa care iti dai seama ca o domnisoara este pitipoanca.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAstazi, actorul a revenit si a descris, tot in 10 reguli simple, ceea ce te face cocalar de Facebook. Esti de acord cu el?

10 REGULI PENTRU A FI UN COCALAR DE FACEBOOK

1. Comentează cu cât mai multe interjectii si patima orice meci urmăreşti. Atunci când se marchează, neaparat postezi kalooga_36441" Goooooool". Noi toti aflam de la tine desfăşurarea meciului, nu de la televizor! Sa nu ne laşi balta!

2. E gay sa folosesti chestia aia cu "feeling... Bla-bla". Dar poţi comunica starea ta direct in poza. Arata mereu degetul mare in sus, semnul de "ok" sau ridica un pahar in aer. Apoi baga privirea aia gen "ca barosanii". (Sau "ca băieţii", dacă eşti din Bucureşti...)

3. Abordarea sexului opus se face utilizand cel puţin un epitet admirativ. Exemplu: "Ce faci, frumoaso?" Sau "Im-i plake D tn esty dulshe rawwww"

4. Coperta paginii de Facebook este, de fapt, un salon auto online. Acolo e locul pozei cu maşina. Excepţie: când joaca echipa favorita utilizam o fotografie prost pixelata cu galeria.

5. Deşi nu e obligatoriu, asta te poate ajuta: încearcă sa adaugi numelui tau, initialele clubului favorit. Exemplu: "DanYeL DaNy FCSB"

6. Atenţie! "Sal" este prescurtarea de la "Salut", nu de la Salam!

7. Atunci când suferă din amor, pitzipoancele plâng in casa pana se usuca, dar pe Facebook o ard cu citate din filme: "And suddenly, I felt nothing", gen. Si acum,,sa revenim la tine. Ce faci tu într-o astfel de situaţie? Laşi Facebook-ul si te duci si-o bati, cumetre!

8. Pozele de la gât in jos capătă mai multe like-uri decât cele de la gât in sus. Chiar si cu ochelari de soare!

9. Atunci când agati pe Facebook, se considera "insistenta" atunci când ai depăşit 160 de mesaje trimise de tine la care respectiva nu ţi-a răspuns. In acest caz, ne retragem cu un elegant: "Hai da-ten sloboz da bashinoasa!"

10. Oriunde mergi, urca poze! Sigur, cu totii am văzut Turnul Eiffel! Dar altceva e sa vedem Turnul Eiffel cu tine in cadru, tinand mâinile precum la punctul 2.

PS - Asta ca sa nu ziceti ca sunt misogin...

PPS - Desi sunt!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate