Bendeac: "Sunt tinut prizonier, amenintat, primesc amenzi de zeci de mii de euro, fiindca nu am acceptat sa fiu sluga"

Mihai Bendeac este foc si para. Actorul care nu a reusit sa ajunga la un consens cu Antena 1 pentru show-ul iComedy spune ca nu este dispus sa mai taca si vrea sa dea interviuri in care sa spuna tot ce i s-a intamplat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBendeac cere rezilierea contractului ori va face dezvaluiri bomba!

kalooga_36441" A compara cazul de cenzura al show-ului iComedy cu situatia lui Wilmark tine ori de ticalosie, ori de cretinism.

Omul a fost concediat fiindca a incalcat contractul. Punct.

Eu nu am fost concediat. Din contra. Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindca nu am acceptat sa fiu o sluga. Fiindca nu am acceptat ordine. Nu-si permite nimeni sa-mi spuna mie ce am voie sa parodiez si ce nu. Si cine sustine ca "e dreptul lor sa interzica", nu le doresc decat o saptamana in lagar. Fiindca sunt comunisti.

Inca o ticalosie si gata. Spun TOT"
, a scris Mihai pe pagina sa de Facebook.

"Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii....

In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.

Deci gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Serios? Ia hai!!!"
, a completat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate