Beneficii UIMITOARE daca bei apa calda pe stomacul gol

Nutriţionistul Stella Metsovas spune că mulţi medici recomandă pacienţilor să bea un pahar de apă caldă, dimineaţa, pe stomacul gol.

Distribuie pe:

fara descrierePentru un gust mai bun, puteţi pune în pahar o felie de lămâie, eventual portocală. Iată şase avantaje ale obiceiului, potrivit doctorulzilei.ro:

1. Ajută la digestie.
Apa caldă pe stomacul gol stimulează digestia şi ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism.

2. Combate constipaţia.
Constipaţia este o tulburare digestivă care apare de obicei din cauza lipsei de apă din organism. Apa caldă dimineaţa stimulează mişcările intestinale, ajutând astfel la eliminarea normală şi uşoară a resturilor alimentare.

3. Ameliorează durerile. Apa caldă este unul din cele mai bune remedii naturale pentru durere. Ajută la combaterea durerilor de stomac, de cap şi menstruale, dar şi în cazul altor crampe, stimulând fluxul sanguin.

4. Ajută la slăbit.
Apa caldă stimulează metabolismul, care va arde mai multe calorii. În acest caz, pentru completarea dietei, este ideală asocierea apei calde cu o lămâie stoarsă în pahar. Pe lângă dizolvarea ţesutului adipos, fibrele din lămâie vor controla şi senzaţia de foame.

5. Îmbunătăţeşte circulaţia. Elimină toxinele, relaxează muşchii, ceea ce ajută la creşterea fluxului sanguin.

6. Combate îmbătrânirea prematură. Toxinele din corp sunt responsabile cu îmbătrânirea prematură, dar apa caldă ajută la eliminarea lor şi redă astfel elasticitatea pielii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate