Beneficiile nebănuite ale oţetului de mere

Otetul de mere are o serie de efecte nebanuite asupra frumusetii si sanatatii, avand in vedere ca este un produs natural care, odata integrat i tabieturile de infrumusetare, nu are efecte nocive asupra organismului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAcest ingredient ajuta mentinerea frumusetii tenului, unghiilor, parului si poate chiar saprevina acneea.

Te ajuta sa ai o piele fina

Pentru a obtine acest efect, este necesar sa adaugati 100 de ml de otet de mere in apa fierbinte pe care o folositi pentru imbaiere. Dupa 15 minute in “solutia” obtinuta, va fi restabilit echilibrul PH-ului pielii iar celulele moarte vor fi indepartate.

Te ajuta sa iti cureti tenul

Avandin vedere ca otetul de mere contine acizi alfa-hidroxi si acid acetic, este necesar doar sa adaugati o lingurita de otet de mere la o can de apa si sa va stergeti tenul cu solutia obtinuta. Acizii mentionati ajuta la curatareaporilor si totodata la stimularea circulatiei sangelui.

Te ajuta sa iti ingrijesti si sa iti descurci parul

Pentru a evita ruperea firelor de par sanatoase, atunci cand ai parul incurcat, este de ajuns sa va clatiti parul cu apa amestecata cu otet de mere, dupa ce il samponati. Acidul acetic din otet va va indeparta rezidurile, va descurca parul si va oferi stralucire parului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate