Beni de la Puterea Dragostei, amănunte neștiute din viața lui! L-a dat de gol Jador

Beni este unul dintre concurenții intrați de curând în casa de la Puterea Dragostei, însă a reușit să-și facă prieteni și chiar o iubită.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Beni a reușit însă să facă un cuplu cu Mary imediat ce aceasta a reintrat în casa de la Puterea Dragostei. Asta deși atunci când a venit în emisiune, Beni a mărturisit că admiră două fete din show pe care le văzuse doar la tv, iar Mary nu era printre ele. Se pare însă că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din emisiune!

fara descriere

Despre Beni, până acum s-au aflat puține lucruri. Se știe că are 26 de ani și numele său complet este Marius Alexandru. Beni este din Alba și este pasionat de sport, practicând body building-ul de mai mulți ani.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, amănuntul rușinos din ultimul videoclip în care a fost vedetă

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu Beni! ”Trăim la maximum” Cum a cucerit-o tânărul EXCLUSIV

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie șocantă chiar înaintea finalei! ”Mi se pare un pic cam mult”

Beni de la Puterea Dragostei a crescut în Italia

Ceea ce nu știu multe dintre admiratoarele lui Beni este faptul că acesta vorbește la perfecție italiana și asta pentru că tânărul a copilărit în Italia. Informația a fost dată de Jador, într-unul din cele mai recente live-uri ale sale. 

De când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, Beni s-a apropiat de Jador și de Bogdan Mocanu, cu ultimul luându-se mereu la întrecere în sala de forță a hotelului în care sunt cazați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate