Beni, fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei, declarații bombă! Ce a aflat el de la Simona EXCLUSIV

Beni și Mary au fost iubiți pentru o scurtă perioadă în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Beni și Mary s-au întâlnit în casa de la Puterea Dragostei în primul sezon, iar în scurt timp între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste nu prea înțeleasă de ceilalți concurenți care o știau bine pe blondă.

Însă, Mary a încercat să-și vadă de relația cu Beny fără să țină cont de ceilalți. Au apărut ca un cuplu, au pozat în ipostaze tandre.

”Începuturile sunt atât de dulci și pline de speranțe. Suntem împreună și trăim la maximum fiecare moment, profităm de tot ce ne oferă această experiență și lăsăm timpul să decidă. El a făcut primul pas, am intrat în casă și am găsit pe masă un buchet de flori, nu mă așteptam să fie pentru mine, așa că nici nu m-am uitat la el. Avea însă un bilețel pe care scria ”Pentru Mari, de la un admirator secret”, ne povestea Mary la acea vreme.

fara descriere

Însă relația lor nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit, Beni a plecat acasă, iar Mary a rămas în casa de la Puterea Dragostei.

Întors acasă însă, beni avea să afle lucruri noi despre fosta lui iubită. ”A vorbit în emisiune urât despre mine. A spus ca ea s-a despărțit de mine, si că dacă o să mă reîntorc în casă ea o să plece. Pe lângă toate astea a spus că nu ne potriveam pentru că sunt prea moale pentru ea”, ne-a povestit Beni.

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei! Mocanu a amenințat-o pe Mary că o aruncă de pe balustradă! Mary a simulat un infarct

Citeste si: Ella, acuzată că vorbește și cu alți băieți! Mary a spus la Puterea Dragostei că a văzut-o! Ce reacție a avut Jador

Citeste si: Ce a declarat Deea despre Mary, după ce a părăsit casa de la Puterea Dragostei! Cele două s-au certat din cauza lui Beni

fara descriere

Însă, tristețea lui Beni s-a transformat în nostalgie când s-a întâlnit cu Simona, o altă fostă concurentă din sezonul 1, care i-a spus adevărul despre Mary, după plecarea lui. ”Acum  am aflat de la Simona, după ce am ieșit din emisiune, Mary a spus ca îi lipsesc”, a spus înmuiat Beni, care nu a fost tocmai fericit văzând-o pe Mary mai apoi în brațele lui Raju, un concurent din sezonul 2 de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate