Bentley-ul lui Vasile Turcu a fost "confiscat" de Sefor Duduianu in schimbul unei datorii, dar camatarul nu poate sa instraineze masina! EXCLUSIV

Dupa moartea fulgeratoare a actionarului dinamovist, care a ales sa-si puna capat zilelor, persoanele care l-au creditat pe acesta au incercat sa-si recupereze sumele cu ajutorul bunurilor ramase de pe urma acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

In afara unor ceasuri si bijuterii pe care Turcu le lasase la amanet sau garantie la diversi oameni care l-au imprumutat cu bani, se pare ca afaceristul imprumutase o suma consistenta (dupa unele surse, aproximativ 300.000 de euro) de la Sefor al lui Duduianu, un cunoscut clan care actioneaza in sudul Capitalei.

fara descriere

De altfel, presa l-a si surprins saptamana aceasta pe Sefor, la volanul Bentley-ului care a apartinut pana in momentul decesului lui Vasile Turcu si pe care acesta l-a confiscat pentru a-si recupera macar o parte din suma cu care il impumutase in trecut.

Masina, cu care fostul actionar dinamovist se mandrea foarte tare a fost un cadou pe care Turcu si l-a facut in urma cu 2 ani, pe 11 august, cand a implinit 60 de ani. 

fara descriere

In momentul in care Sefor a dat sfara in tara ca scoate la mezat Bentley-ul au si aparut cativa cumparatori, numai ca acestia s-au retras cand au vazut actele!

fara descriere

Se pare ca bolidul de lux a fost achizitionat in leasing, ceea ce face pe moment imposibila instrainarea lui! Astfel, "pagubitul" are in acest moment doua variante:

1. fie sa vanda masina unei persoane dispuse sa preia leasingul, pana la inchiderea contractului

2. sa inchida acum leasingul masinii, platind ratele care au mai ramas, urmand apoi sa poata face actele pentru a vinde masina in regula.

In ambele situatii, suma pe care ar urma sa o incaseze "camatarul" va fi clar mai mica decat cea pe care ar fi incasat-o daca masina era integral achitata. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate