Berna de la Puterea Dragostei este în doliu. Fosta concurentă suferă enorm după ce și-a pierdut bunicul: ”Drum lin spre îngeri”

Berna de la Puterea Dragostei are parte de momente foarte grele în familie, după ce bunicul ei s-a stins din viață!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Berna de la Puterea Dragostei trece prin clipe foarte grele, iar familia ei este dur încercată de soartă, după ce bunicul blondinei s-a stins din viață. Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D este cea care a dat teribila veste și a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu doliu și un mesah emoționant: ”Drum lin printre îngeri, bunicul meu drag”. 

Blondina și-a schimbat și fotografia de profil de pe Instagram, cu una de doliu, semn că suferă extrem de mult după pierderea bunicului ei. 

Berna de la Puterea Dragostei

Berna de la Puterea Dragostei

Citeste si: EXCLUSIV! Berna și Bobicioiu, șicane în direct! Ce replici acide și-au aruncat unul altuia în emisunea Biancăi Comănici și Ștefan Ciuculescu?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Berna de la Puterea Dragostei, în doliu

Berna de la Puterea Dragostei, în doliu

[Sursa foto: Instagram]

Berna, despărțire cu scântei de Radu

Berna a susținut în emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei”, că totul a plecat de la o prostie, pe care acum o regretă. De altfel, frumoasa blondină a ținut să precizeze că vrea să se împace cu Radu și nu cu Philip, așa cum se vorbește pe internet. Tânăra are sentimente puternice pentru fostul ei iubit, cu care a fost trei luni și de care s-a despărțit din cauza fostului logodnic, mai precis a lui Philip.

Totul ar fi pornit de la un apel făcut în glumă.

Citeste si: EXCLUSIV! Dovada că Radu nu e cu gândul doar la Adelina! De cât timp îi face ochi dulci Bernei? "Mi-am dat seama și eu că mă place și Codruț l-a dat de gol"

Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău.

Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii.  Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva. Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el.
Eu cu Philip nu o să mai fim niciodată împreună, nu îmi doresc, Berna și Philip nu mai există. Doar că am vrut să fac o glumă cu prietena mea și s-a aflat că era numărul meu. Prietena mea i-a dat un telefon să-i spună că e o fostă iubită de-a lui. În loc să tastez ca #31# ca să sun cu număr privat, eu nu am tastat, am dat copy paste la număr și a apărut numărul meu și s-a prins că eu am fost. Eu l-am sunat ca să fac o caterincă, nu l-am sunat ca să vorbesc eu cu el”, 
a dezvăluit Berna, în platoul WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies