berna
Berna de la Puterea dragostei, în lacrimi după ce a revăzut imaginile cu Philip

Vedete

Berna de la Puterea dragostei, în lacrimi după ce a fost înșelată de Philip: „Am văzut negru în fața ochilor”

Berna de la Puterea dragostei suferă foarte tare după fostul ei iubit, Philip. Primele declarații după ce a înșelat-o în club.

 

Povestea de dragoste dintre Berna și Philip de la Puterea dragostei este departe de a se termina cu un final fericit. Cei doi au hotărât să se depsartă după o perioadă în care relația lor nu mai funcționa. Frica cea mai amre a Bernei era ca iubitul ei să fie cu o altă femeie, iar această frrică a devenit realitate.

Sâmbăta trecută, Philip a fost surprins în tandrețuri cu o fată misterioasă.

Berna a venit în platoul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre întregul scandal. Blodnina suferă extrem de mult și se simte dezamăgită, ea speră să afle adevărul.

„Mi-aș dori din tot sufletul să aflu adevărul. Nu pot să stau liniștită...și să știu dacă chiar a fost ceva. Mi-aș dori să-mi zică și fata aceea dacă vorbesc de mult timp și se plac. Să încheiem totul...”, a declarat Berna, în lacrimi.

berna
Berna de la Puterea dragostei nu-l mai poate ierta pe Philip

Mai poate Berna să-l ierte pe Philip după ce a sărutat altă fată?

Întrebată dacă s-ar mai împăca cu fostul ei iubit, Berna a răspuns că îi este foarte greu și suferă. Prima dată când l-a confruntat în legătură cu videoclipul compromițător, Philip ar fi mințit-o și i-a spus că nu este el. Același lucru l-ar fi zis și prietenul cel mai bun al lui Philip, care a filmat întreaga scenă și a postat-o la InstaStory.

„În momentul acesta nu. Este foarte greu. I-am explicat puțin să se pună în locul meu. Dacă eu făceam același lucru, el cum se simțea? Eu, văzând aceste imagini, am văzut negru în fața ochilor. El mi-a zis că nu este adevărat. Prima dată mi-a zis că nu este el în acel videoclip, dar se vede că el este. Se vede cum se și înclină puțin și se pupă de trei ori. Am vorbit cu prietenul lui și a încercat și el să mă mintă.

Prima oară mi-a zis că nu e Philip, apoi că e un alt tovarăș al lui”, a mărturisit fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Acum, Berna vrea să se focuseze pe ea și familie, motiv pentru care a decis să s eîntoarcă acasă la părinții ei. „O să mă întorc acasă. Mama mea nu știe ce să mai spună, eu încerc să mă liniștesc, toți vor să mă întorc acasă”.

Berna a mai făcut o dezvăluire șocantă! Chiar dacă a înșelat-o, se pare că Philip nu vrea să renunțe la relația ei și încă î iubește.

„El a spus că mă iubește foarte mult, dar nu pot să-mi explic...”, a adăugat Berna.