Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”

Bernadett, cea mai senzuală blondă din primul sezon al show-ului” Puterea Dragostei” pare să facă victime și printre noii concurenți ai emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Bernadett, blondina care i-a înnebunit pe fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” cu senzualitatea ei debordantă, pare că l-a înnebunit și pe Iulian, unul dintre concurenții celui de-al doilea sezon al show-ului fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Ce se întâmplă în triunghiul amoros format din Andreea, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei: „Nu știu dacă e de acord să ne vedem fiecare de treaba lui”

De altfel, recunoaște focoasa blondină care, în primul sezon nu și-a găsit dragostea printre concurenții emisiunii, ar fi tentată de o revenire în show mai ales după ce Iulian, unul dintre băieții care concurează în acest sezon de ”Puterea Dragostei” s-a declarat încântat de cum era Bernadett.

fara descriere

”Da, am auzit că iulian a spus că mă place. Sincer, normal că aș fi tentată să mă întorc și, da, sunt curioasă cum este el în spatele camerelor de luat vederi. Până acum, din ce am văzut la el, este un bărbat care, cred, s-ar potrivi cu mine, dar, repet, e doar din ceea ce am văzut la televizor. Dacă mi se va propune să mă duc la ”Puterea Dragostei” voi fi foarte curioasă să îl cunosc mai bine, mă interesează. Poate în acest sezon voi fi și mai norocoasă când vine vorba de dragoste, în primul nu a fost să fie…”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Bernadette a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadette are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadette nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îi plăcea pe Jador și pe None.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate