Bernadette o să ia foc! Uite ce-a putut să zică Jador despre Simina! "Singura" Asta schimbă total situaţia în casă! EXCLUSIV!

Bernadette de la Puterea Dragostei o să ia foc! Uite ce-a putut să zică Jador despre Simina!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Jador ne-a spus, în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, ce părere are despre cele trei blonde focoase cu care a vorbit mai mult în ultima vreme. Este vorba despre Bernadette de la Puterea Dragostei, despre celebra dansatoare Cristina Pucean şi, nu în ultimul rând, despre Christina de la Power of Love Grecia.

Citeste si: Jador şi Alex Zănoagă mai au puţin şi se bat pentru ea, dar uite cum arată Simina nemachiată! "Frumoasă ca o zi de muncă" Îţi place de ea naturală?

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"Mă bucur că m-aţi sunat, pentru că vreau să lămuresc nişte lucruri. Eu nu am o relaţie cu niciuna dintre aceste trei femei frumoase, pe care le respect în egală măsură. Christina ţine la mine, ştiu, dar eu nu am făcut nimic să alimentez aceste sentimente, cu Cristina Pucean îmi doresc să vorbesc mai mult, iar asta se va întâmpla la sfârşitul lunii când avem o serie de spectacole împreună, în Germania, iar Berna este o fată minunată, cu care am interacţionat în casă. Dar, repet, momentan nu am nicio relaţie! Dacă se va schimba situaţia, nu mă voi ascunde de nimeni", a declarat Jador, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: E ruşinos ce fac Simina şi Ana de la Puterea Dragostei cu doi vârstnici, la hotel! Nu te aşteptai la aşa ceva! EXCLUSIV!

Bernadette de la Puterea Dragostei o să ia foc! "Este singura fată din casă cu care am format un cuplu şi de care mi-a plăcut din toate punctele de vedere"

Ei bine, uşor-uşor discuţia a ajuns şi la Simina despre care artistul are numai cuvinte de laudă.

"Simina este o persoană foarte specială pentru mine şi nu am spus niciodată că nu mai am sentimente pentru ea. Este singura fată din casă cu care am format un cuplu şi de care mi-a plăcut din toate punctele de vedere. Am zis şi în emisiune, o apreciez că se respectă, ca femeie. Nu se pune în posturi jenante şi impune respect, iar asta este o calitate pe care eu pun preţ. Mai mult nu am ce să zic. Ea are altă relaţie acum şi îi doresc să fie liniştită.", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate