BETRA Coin lansează propriul sistem de plată prin QR Code: BETRAPAY

Distribuie pe:

Autor: A.M.

În 30 Noiembrie 2019, moneda BETRA, produsul BeTrader Academy din Pipera, va fi listată pe mai multe Public Exchange-uri și va putea fi tranzacționată începând din 01.12.2019 de Ziua Națională a României. Această criptomonedă de tip ERC20, bazată pe Ethereum, oferă anonimat utilizatorilor și tranzacțiilor acestora.


In articol:

BETRA COIN are la bază tehnologia Blockchain descentralizată, ce permite tranzacții sigure și multe avantaje:

  • Este o monedă digitală bazată pe platforma ERC-20 a Ethereum
  • Are caracteristica open-source
  • Oferă tranzacții sigure, un nivel superior de confidențialitate și transparență.

BetraPay: Wallet pentru stocare și metodă de plată prin QR cu conversie automată

A fost lansată aplicația BetraPay, un wallet dezvoltat de către compania Blockshine din Shanghai. BetraPay poate stoca aproximativ 200 de tipuri criptomonede diferite, printre care și BETRA COIN. Sistemul de criptare și protejare va fi asigurat tot de către Shanghai Blockshine. Prin comandare acestui wallet și folosirea lui:

  • Vei stoca activele tale digitale pe un dispozitiv sigur, vei avea controlul complet asupra criptomonedelor
  • Vei folosi un wallet ce va stoca numeroase criptomonede precum: BTC, ETC, ETH, BCH, LTC și alte crypto de tip ERC20
  • Vei folosi aplicații descentralizate, vei avea acces la principalele exchange-uri descentralizate, pentru a cumpăra sau vinde criptomonede.

BetraPay este atât un portofel digital, cât și o metodă de plată. În momentul de față, se poate tranzacționa Betra Coin pe Bitlocus. Cheile tale sunt protejate cu Secure Enclave și o tehnologie de autentificare biometrică. Cu wallet-ul Betra toate criptomonedele tale sunt în siguranță! 

Sistemul de plată prin QR Code este inclus în aplicația de wallet și poate fi folosit la orice comerciant care va acceptă plata prin criptomonede.

BETRA COIN este o monedă ERC20, bazată pe BlockChain-ul Ethereum, are caracteristica open-source. Va putea fi automat schimbată de către softul de plată integrat în wallet, pentru a plăti direct în criptomoneda pe care o va accepta comerciantul, fie că e vorba de Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Sistemul de plata prin QR CODE este foarte răspândit în China, unde inclusiv aplicația WeChat (WhatsApp-ul chinezesc) are propriul sistem de plată și transfer de criptomonede și valută clasică (dolari, euro, lire etc.). Această platformă, WeChat, este una din cele mai populare aplicații de chat din lume. Aplicația a devenit în prezent una din cele mai utilizate, având mai mult de 650 milioane de utilizatori zilnic.

WeChat Pay este integrată în aplicația WeChat. Ea permite efectuarea plăților rapide, transferuri de criptomonede și de valută clasică. Acceptă un număr mare de valute, care includ EUR, USD, GBP, NZD, AUD, CAD. Dacă moneda țării unui utilizator nu este acceptată, atunci tranzacțiile se fac în dolari (USD).

Bineînțeles, vei putea folosi BetraPay direct pe mobil (iOS și Android)! Scanarea codurilor QR CODE se face rapid, astfel utilizatorul poate face plata imediat.

 

Poți cumpăra BETRA COIN acum la 0.22$!

Moneda BETRA se va tranzacționa la un preț de 0.22$. BETRA COIN va fi lansată public, pe o platformă de exchange, în 30 noiembrie 2019 la miezul nopții.

BETRA (BBTA) va fi o platformă de tranzacționare, unde utilizatorii pot face tranzacții cu criptomonede. Se pot folosi carduri VISA și Mastercard în scopul de a cumpăra criptomonede prin această platformă. Platforma BETRA favorizează cardul de credit pentru tranzacționare. BETRA va permite clienților să tranzacționeze monede cripto prin carduri de credit. Această posibilitate este un avantaj pentru clienți și este oferită de platforma BETRA (BBTA). Prin urmare, toți utilizatorii vor putea tranzacționa monede cripto cu ușurință.

Un alt avantaj pe viitor: utilitatea monedei digitale este aceea că va oferi clienților și o reducere de 75% la tarifele de tranzacționare, care apar pe platforma de cryptocurrency.

Pentru a cumpăra moneda BETRA COIN este necesar ca utilizatorul să se înregistreze pe app.bitlocus.com, apoi să confirme e-mailul, să urmeze procedura de verificare KYC, să aleagă una din variantele – Cumpără cu EURO sau Cumpără cu BITCOIN. Prin înregistrarea pe platforma BITLOCUS, trebuie accesate link-urile private pentru achiziționarea de criptomonede BBTA.

Ciprian Ciceu este fondatorul și proprietarul BETRA și BETrader Academy România

Fondatorul Ciprian Ciceu înainte de a crea BETRA COIN, a început două companii de internet la Bruxelles. A avut funcții de management în Belgia la BeTrader Academy, iar acum funcția de vicepreședinte la Academia BeTrader din România. Are peste 20 de ani experiență în management, antreprenoriat, analiză financiară, planificare în afaceri, operațiuni și analize de decizie.

Galerie foto 
Citește și:

Moștenitoarea unui imperiu de băuturi alcoolice, condamnată la închisoare după ce a finanțat o sectă care folosea femeile ca sclave sexuale

Oroare în Sicilia. Trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. Mărturii cutremurătoare ale minorei: ”M-au ținut cu forța”

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” incepe marti, 6 octombrie, la Kanal D!

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies