Betty Salam, surpriza colosala pregatita iubitului ei! Cand a intrat in casa, Catalin a ramas fara glas! Nici darul oferit viitoarei soacre nu-i de ici de colo!

Povestea de dragoste traita de Betty Salam si iubitul ei, Catalin, devine din ce in ce mai solida si are toate sansele sa fie incununata cu o nunta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDesi au varste destul de fragede, iar fiica lui Florin Salam este adolescenta, tinerii se iubesc si se sprijina ca doi oameni maturi. Drept dovada, de curand, cu cateva zile inaintea Sarbatorilor de Craciun, Betty Salam i-a pregatit lui Catalin o surpriza care l-a lasat pe acesta cu gura cascata. Betty i-a cumparat iubitului ei un brad si l-a impodobit cu globuri, beteala, fundite si zeci de decoratiuni speciale. fara descriereOperatiunea s-a desfasurat insa in absenta lui Catalin si fara ca acesta sa banuiasca ce i se pregateste. In momentul in care iubitul lui Betty a ajuns acasa si a gasit bradul impodobit si cu daruri aranjate frumos sub el, Catalin a ramas fara cuvinte.

(Vezi aici pozele selfie cu Betty goala si uda sub dus)

fara descriereSurprizele nu s-au oprit insa aici. A doua zi, Betty Salam a pregatit una si pentru mama iubitului ei, probabil viitoarea soacra, daruindu-i acesteia un parfum foarte scump.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate