Betty Stoian, declaraţii incredibile despre depresia de după naştere! ”O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere...”

Betty Stoian a vorbit despre depresia de după naştere, modul în care a afectat-o şi decizia pe care a luat-o pentru sănătatea ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Betty Stoian a vorbit pentru un post de televiziune despre depresia postnatală, modul în care a afectat-o şi decizia pe care a luat-o, după ce micuţul Matthias Ştefan a venit pe lume. Fiica lui Florin Salam a mărturisit că s-a apucat de sport, merge la sală, iar depresia de după naştere a afectat-o într-o mică măsură.

"Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând.

Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai multe capete, să zic aşa, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei. O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere, vine acea depresie. Am încercat să fiu cu capul pe umeri şi nu intru în aşa ceva, de asta m-am şi apucat de sală", a mărturisit Betty Stoian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea artistică din România! A murit o cunoscută cântăreaţă de muzică populară

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, surpriză neaşteptată! Care va fi numele celui de-al doilea copil

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies