Betty Stoian şi-a tatuat chipul mamei ei pe braţ! Internauţii au criticat-o aspru, iar proaspăta mămică a reacţionat imediat: ”Doamne, câtă prostie există în lumea aceasta!”

Betty Stoian a postat pe social media o imagine în care le arată prietenilor virtuali noul tatuaj pe care l-a făcut, şi anume chipul mamei sale. Internauţii au ”taxat-o” imediat pe proaspăta mămică.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Betty Stoian a făcut publică o imagine în care le arată prietenilor virtuali noul tatuaj pe care l-a făcut, şi anume chipul mamei sale. În dreptul imaginii, Betty a notat: ”Mother...inestimable feeling!” (”Mama, sentiment inestimabil!”). Prietenii virtuali au comentat instantaneu alegerea făcută de proaspăta mămică, criticând-o.

„Sincer nu văd decât un nas în poza asta... Nu seamănă deloc cu mama ta. Ea era o prinţesă! Râzi de ea cu acest tatuaj, aşa mi se pare cu toate că nu vrei să faci asta! Trebuia să îi faci tot

chipul, nu doar nas, gură, ochi... Nu seamănă deloc... păcat!”, i-a comentat o utilizatoare.

Betty Stoian nu a stat departe nici ea de taste şi i-a răspuns persoanei respective, expunându-şi părerea proprie: „Doamne, câtă prostie există în lumea aceasta! Tatuajul n-are nici o oră, de aceea se vede aşa şi plus că este alegerea mea ce vreau să îmi tatuez sau cum”.

În urmă cu ceva timp, Betty Stoian postase pe reţelele de socializare un alt mesaj, care făcea aluzie tot la comentariile negative pe care le primeşte din partea utilizatorilor: „Doare prostia? Hm, din câte văd... da! Chiar îmi pare rău că nu ne putem bucura de momentele frumoase din viaţa noastră şi ştim doar să comentăm despre viaţa altui om... în loc să-ţi vezi de ale tale”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima poză cu mormântul lui Bobonete

Îngrozitor! O adolescentă gravidă a fost înjunghiată până la moarte de iubitul ei! Cadavrul a fost aruncat într-un tomberon

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

NU veți mai avea mașină! Adevărul despre planul uriaș al Europei

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Tulpina de coronavirus venită din Marea Britanie se extinde și în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies