Bety de la Exatlon a anunţat că se mărită! Surpriză maximă, cum a aşteptat-o în urmă cu puţin timp la aeroport viitorul ei soţ! Imagini exclusive

Câştigătoarea Exatlon a decis să îşi unească destinele cu bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu, Radu C. Munteanu

fara descriere

Beatrice Olaru a câştigat, duminică seara, cel de al doilea sezon Exatlon România! ”Războinica” l-a învins, în mod surprinzător, pe colegul ei, Alin Andronic, şi a intrat astfel în posesia trofeului, dar şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

fara descriereBeatrice Olaru se căsătoreşte! Ce i-a adus iubitul la Otopeni

Fericită că şi-a îndeplinit visul, Bety are acum şi alte motive de a fi în al nouălea cer! Frumoasa competitoare se va mărita în curând cu alesul inimii ei, Alexandru Stănescu, bărbatul cu care are o relaţie de mai bine de doi ani! (incredibil, ce a spus Vladimir Drăghia despre abandonul lui Alin Andronic)

fara descriere

Faptul că Beatrice Olaru se căsătoreşte după concurs nu surprinde pe niciunul  dintre colegii ei. Femeia le-a spus, chiar în show, că este logodită şi, în scurt timp, va face şi nunta, iar anul viitor are în plan să ”înceapă lucrul” şi la primul ei copil. Mai mult, ca o dovadă că lucrurile stau exact aşa, la întoarcerea în ţară, iubitul ”războinicei” a venit la aeroport extrem de emoţionat, cu un buchet de flori, exact pe placul lui Bety, şi a îmbrăţişat-o cu mare dragoste.


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate