Bety de la Exatlon a anunţat că se mărită! Surpriză maximă, cum a aşteptat-o în urmă cu puţin timp la aeroport viitorul ei soţ! Imagini exclusive

Câştigătoarea Exatlon a decis să îşi unească destinele cu bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani!

Autor: Cornelia Ionescu, Radu C. Munteanu

Beatrice Olaru a câştigat, duminică seara, cel de al doilea sezon Exatlon România! ”Războinica” l-a învins, în mod surprinzător, pe colegul ei, Alin Andronic, şi a intrat astfel în posesia trofeului, dar şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Beatrice Olaru se căsătoreşte! Ce i-a adus iubitul la Otopeni

Fericită că şi-a îndeplinit visul, Bety are acum şi alte motive de a fi în al nouălea cer! Frumoasa competitoare se va mărita în curând cu alesul inimii ei, Alexandru Stănescu, bărbatul cu care are o relaţie de mai

bine de doi ani! (incredibil, ce a spus Vladimir Drăghia despre abandonul lui Alin Andronic)

Faptul că Beatrice Olaru se căsătoreşte după concurs nu surprinde pe niciunul  dintre colegii ei. Femeia le-a spus, chiar în show, că este logodită şi, în scurt timp, va face şi nunta, iar anul viitor are în plan să ”înceapă lucrul” şi la primul ei copil. Mai mult, ca o dovadă că lucrurile stau exact aşa, la întoarcerea în ţară, iubitul ”războinicei” a venit la aeroport extrem de emoţionat, cu un buchet de flori, exact pe placul lui Bety, şi a îmbrăţişat-o cu mare dragoste.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beatrice Olaru, primul interviu după câştigarea EXATLON: ”Genunchiul mi-a sărit de mai multe ori din articulaţie”! Ce va face cu cei 100.000 euro! EXCLUSIV WOWbiz.ro

Cine este Beatrice Olaru, marea câştigătoare a Exatlon-ului? A crescut fără tată şi spune că îi datorează mamei ei tot ce a realizat. EXCLUSIV!

Exatlon 9 noiembrie. Se naşte o nouă idilă la Exatlon? Beatrice Olaru şi Pato Araujo, sărut în apaluzele tuturor

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies