Beyonce de România a pierdut ”procesul sânilor”! După ce a fost la un pas de moarte din cauza implanturilor, Mădălina a renunţat la procesul cu medicul Kasem

Beyonce de România a pierdut ”procesul sânilor” cu medicul Kasem.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mădălina Dumitriu alias Beyonce de România a pierdut orice şansă de a-şi recupera investiţia făcută în implantul pe care tocmai i-a scos din cauză că sânii i se infectaseră. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a renunţat să mai lupte în instanţă cu medicul Kasem, cel care i-a mărit bustul în urmă cu trei ani. Beyonce de România nu a plătit taxa de timbru, iar judecătorii au anulat chemarea în judecată ca netimbrată.

Mădălina a mărturisit în urmă cu o lună că a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza silicoanelor. Din această cauză, ea şi-a scos implanturile care îi provocaseră o suprainfecţie.

”În ultima perioadă, mai exact cu 3 săptămâni în urmă, nu mă simţeam deloc bine. Până într-o dimineaţă, mai exact sâmbătă, 13 octombrie, când m-am trezit cu sânul învineţit şi umflat şi dureri mari. (...) Mi-a scos (medicul n.r.)

implanturile şi m-a curăţat de infecţie. Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model 1974 şi nu era pus bine. Erau necrozate ţesuturile. Nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”,a povestit Beyonce la o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Reacţia lui Nicolae Guţă după ce s-a aflat că Beyonce de România a fost nevoită să-şi taie sânii: "Nici nu mor, nici nu trăiesc"

”Ca să nu moară, i-au tăiat sânii”! Dramă cumplită pentru Beyonce de România

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Alertă meteo ANM! Iarna face ravagii în România! Vreme infernală în mai multe zone

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

România are și astăzi o graniță stabilită de Hitler! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies