Vedete

Beyonce de Romania are toate motivele sa zambeasca. Fosta iubita a lui Guta a primit vestea la inceput de an

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Beyonce de Romania are toate motivele sa zambeasca. Fosta iubita a lui Guta a primit vestea la inceput de anicon photo
Beyonce de Romania poate rasufla linistita. A primit o veste buna, in sfarsit, dupa multe luni de chinuri si stari de teama.


Problemele de sanatate i-au cam dat de cap in ultima vreme, dupa ce in urma unei interventii chirurgicale la sani, mameloanele i s-au necrozat.


Din fericire, medicii au anuntat-o ca poate sta linistita si ca nu are cancer, asa cum acestia suspectau initial.
Medicii i-au mai spus ca, cel mai probabil, va urma un nou tratament sau va avea parte de o noua operatie, care sa o scape de chisturile care i-au cauzat starile de rau, insa nu este vorba de nimic care sa ii puna in pericol viata.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune