Beyonce de România, dependentă de intervențiile estetice? Ce face fosta iubită a lui Nicolae Guță

După ce a suportat mai multe intervenții chirurgicale pentru a avea un bust perfect și, din cauza lor, a fost la un pas să moară, Beyonce de România pare departe de a se liniști.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, Beyonce de România şochează din nou! Dacă în urmă cu aproximativ o lună publica imagini cu noile eu sprâncene tatuate, zilele trecute şi-a surprins din nou admiratorii mergând, din nou, la salon, loc unde  şi-a colorat din nou sprâncenele.

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Citeste si: Cum arăta Beyonce de România la 16 ani? Fosta iubită a lui Nicolae Guță a participat la un concurs de miss deși era minoră

Citeste si: Beyonce de România o face praf pe soția lui Nicolae Guță! Din cauza ei, manelistul nu mai vorbește cu fiica lui

Beyonce de România, Mădălina Dumitru, pe numele ei adevărat, a ales să îşi coloreze din nou sprâncenele, scopul eifiind, de fapt, să renunțe la machiaj, în favoarea acestui tatuaj, nemaifiind nevoie să fie tot timpul atentă şi să folosească produse cosmetice. Mai mult, Beyonce de România a surprins fiecare moment în care răbda cu stoicism intervenția estetică, ea fiind extrem de încântată de cum îi arată, acum, fața și de faptul că, în sfârșit, are forma sprâncenelor la care visa, mai ales că, de-a lungul timpului, a suportat mai multe asemenea proceduri. ”Mădălina a tot încercat, în ultimii ani, să obțină o formă perfectă a sprâncenelor, doar că, din păcate, nu i-a ieșit niciodată până acum. Cred că, până acum, și-a tatuat sprâncenele de vreo 10 ori, de fiecare dată având nevoie de corecții mai mari sau mai mici. Acum însă, este mulțumită”, ne-a spus o apropiată de-ale fostei iubite a lui Nicolae Guță.

fara descriere

La scurt timp după ce tatuajul a fost finalizat, încântată de rezultat, Beyonce de România a făcut şi fotografii, pe care le-a postat apoi pe reţelele de socializare.

 

Beyonce de Romania s-a judecat cu Nicolae Guta pentru pensia alimentara

Micuța Anais s-a născut în urmă cu aproape patru ani, dar de doi ani este crescută doar de mama și de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara lui 2017, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Nicolae Guță, tatăl fetiței ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guță trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais, iar procesul s-a terminat în 2018, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fetiței. Cu toate acestea, la începutul acestui an, relațiile dintre Beyonce de România și Niciolae Guță s-au mai dezghețat, iar Anais a avut ocazia, pentru câteva ore, să stea alături de tatăl ei, la Petroșani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate