Beyonce de Romania si-a facut sprancenele praf! Blonda le-a tatuat si pensat pana le-a stricat total

Cutremurul care a avut loc recent in trioul conjugal Guta- Narcisa- Beyonce de Romania si-a pus amprenta puternic pe chipul celei din urma.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBeyonce si-a creionat gresit sprancenele

fara descriereCelebra deja pentru faptul ca este dichisita si aranjata ca nimeni alta, Madalina, alias Beyonce de Romania, a bifat in ziua botezului fiicei sale, Anais, o aparitie catastofala.

fara descriereCu tenul incarcat de cosuri, pe care le-a ascuns sub un strat zdravan de fond de ten, o spranceana hais si alta cea si un machiaj facut pe graba. Asa s-a prezentat marti seara rivala Narcisei Guta, Madalina, la Maruta, in platou. In timp ce Narcisa parasea arestul politiei si gonea spre casa ca sa-si vada cat mai repede copilul, Beyonce de Romania abia isi botezase fata si, inainte de a merge sa petreaca la restaurant, a facut o scurta oprire pe canapeaua lui Catalin Maruta. fara descriereDin pacate pentru ea, in ziua in care ar fi trebuit sa radieze de fericire si sa fie frumoasa aproape ca o mireasa, tanara mamica a marcat o aparitie dezastru, machiajul sau lasand mult, mult de dorit. fara descriereCea mai mare greseala a fost comisa in zona sprancenelor, pe care Beyonce le-a tatuat si le-a tot pensat pana le-a facut praf si le-a stricat forma. Dupa cum se poate vedea in imagini, spranceana dreapta este arcuita in sus, ca intr-un gest de mirare, iar cea stanga e coborata in jos si mult mai "cuminte" si nu seamana deloc cu “surata” sa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate