Beyonce l-a facut de ras in ultimul hal pe Guta anul trecut, la un concert in Italia! De aia o acuza manelistul ca ii place sa... traga la masea!

Nicolae Guta sustine ca lui Beyonce ii cam place alcoolul, iar afirmatiiile lui par sa aiba temei! Prietenii manelistului spun ca tanara a fost vazuta in ipostaze euforice, in urma cu un an, la un concert in Italia, iar cantaretului nu i-a cazut prea bine comportamentul concubinei.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereGuta a acuzat-o pe Beyonce ca ii place alcoolulIn urma cu aproape doua saptamani, Guta a acuzat-o pe Beyonce intr-o emisiune televizata ca i-ar cam placea sa traga la masea. Manelistul se baza, probabil, pe experientele personale avute cu actuala lui concubina in locuri publice si, in special, la concertele din strainatate.

Surse din preajma cantaretului sustin ca acesta nu minte in momentul in care arata cu degetul spre Madalina. “Nu de putine ori, femeia a fost vazuta intr-o stare euforica, insa, cea mai penibila situatie s-a derulat in urma cu un an la un spectacol de-a lui Guta din Italia! Cunoscut ca un tip caruia ii place sa faca show si sa stea printre cei care vin sa il asculte, manelistul a avut atunci o “mica” problema! La concert, a fost insotit de Beyonce, care a consumat cateva paharele si, in timp ce iubitul sau canta, ei nu ii convenea nimic. Asa ca, de cateva ori, s-a luat la harta prin local ba cu ospatarii, ba cu persoanele din apropierea mesei la care statea! Insa, cel mai apostrofat de fata a fost chiar Nicolae, care, a trebuit sa ii suporte toti nervii si sa stea numai cu ea, asa cum isi dorea! Toata lumea a comentat, dar daca Guta a acceptat asemenea scandaluri, este pur si simplu treaba lui”, au povestit prieteni de-ai manelistului.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate