BEYONCE, lansare surpriza! Vezi ce le-a pregatit fanilor!

Cantareata si-a surprins fanii, lansand pe iTunes noul ei album, insotit de 17 videoclipuri deja filmate pentru fiecare piesa.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Fiind o fire independenta, in special atunci cand vine vorba despre muzica, lui Beyonce Knowles ii place sa faca totul asa cum vrea ea. Albumul s-a dorit a fi unul mai mult vizual si chiar artista a facut o declaratie in acest scop.

"Eu vad muzica. Este mai mult decat ceea ce aud... Cand sunt legata de ceva, imediat incep sa vizualizez un video sau o serie de imagini care sunt legate de de un sentiment sau de o emotie, o amintire din copilarie, ganduri despre viata, visele mele sau fanteziile mele. Si toate acestea sunt conectate de muzica.", a spus ea.

Albumul include colabori ale artistei cu diversi artisti, printre care: Jay-Z, Kelly Rowland, Pharrell William, Justin Timberlake, Drake si altii.

"Nu vreau sa imi lansez muzica asa cum am facut-o pana acum. M-am plictisit de asta. Asa simt ca pot sa vorbesc direct cu fanii. Sunt atat de multe lucruri care intervin intre muzica, artist si fani. Am simtit ca nu vreau ca oricine sa transmita cand va iesi albumul. Vreau ca asta sa fie anuntat la momentul cand va fi gata si de la mine pentru fani.", a mai precizat Beyonce.

Autor: Lia Incicas


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate