Beyonce s-a enervat grav pe Guta! A aruncat inelele si a plecat din platou: "Cum sa zici ca Narcisa nu a furat? Na, ia aurul inapoi, nu stau eu in 3 grame. Nesimtitule!"

Cearta dintre Beyonce si Nicolae Guta a luat amploare pentru ca el a facut misto de ea pentru ca e grasa, ca a stat cu el pentru bani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Cum sa zici ca Narcisa nu a furat? Cum? Na, ia aurul inapoi, nu stau eu in cele 3 grame ale tale. I-am aruncat aurul, ce, sa imi scoata ochii pentru 3 inele? Sa zica el daca am stat pentru bani. A avut grija de mine, normal, eram gravida.

De ce minti? Spune cu Facebook-ul. De ce zici ca eu am zis ceva de Narcisa? Daca voiam sa fraieresc barbati, o faceam. Eu nu am stat cu tine pentru bani, ci pentru ca te iubesc. Daca era asa, nu mai faceam un copil, te fraieream direct. Multe piese am facut noi, cat m-ai ridicat tu pe mine?

fara descriereNesimtitule, mare muzician ce esti tu. Ce, mi-ai facut un album, si ce? Pana sa nu te cunosc eu nu aveam piese? Ma supara ca nu recunoaste. Nu m-am laudat ca sunt mare cantareata",
a spus Beyonce care a plecat si apoi a revenit in platou.

Guta a atatat-o pe fosta lui iubita pana cand a enervat-o. Cel mai mult a durut-o pe Madalina cand i-a zis ca are nevoie de un cric ca sa o ridice.

"Narcisa nu a luat nimic, nu a furat, daca iti dadea cu ranga erai pe perfuzii. Madalina nu a stat cu mine pentru bani la inceput, apoi pretentiile ei s-au ridicat. Ca de ce Narcisa are si ea nu. Cand am luat-o, nu avea inele. Imi reprosa mereu. Drept urmare, acum le-a aruncat.
fara descriere
Tu mi-ai zis sa plec,s a imi iau hainele si sa plec. Eu m-am conformat. Te-ai suparat pe mine ca de ce nu ai ce are Narcisa. Tu pentru mine esti o femeie pe care o iubesc si sa tii minte asta: din apogeul carierei tale o sa te duci in jos. Nu mai vorbi de cantare, sa iti traiasca mama ta si fiica ta. ca sa te ridic trebuia sa aduc cricul. Ma, stai ca nu e politicos sa pleci din emisiune. Vezi, e romanca de a ta... Nu ii mai spui nimic. Daca faceam eu asa...

fara descriereVino aici, sa fiu al dracu daca mai zic ceva de muzica. Nimic nu o supara ca muzica, de la asta ne-am luat ",
a spus Guta la PRO TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate