Bia de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Andra Volos: „Dacă îl iubeai așa mult...”

Bia de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj dur Andrei Volos după ce a fost prinsă în fapt cu Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Știrea conform căreia Bogdan Mocanu și Bia de la Puterea Dragostei au petrecut noaptea împreună împreună într-o pensiune, i-a pus pe jar pe fanii îndrăgitului cuplu. Mocanu era nedespărțit de iubita lui și nimeni nu s-ar fi așteptat la o așa faptă din partea lui. 

Citeste si: Jador, mărul discordiei dintre Mocanu și Andra: „El niciodată nu l-ar fi văzut pe Mocanu împreună cu mine”

Bia de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Andra Volos: „Dacă îl iubeai așa mult...”  

După ce Andra Volos a făcut un videoclip pe contul ei de Youtube prin care le-a explicat fanilor ce simte și care este situația dintre ea și Mocanu, Bia a venit cu o replică. 

fara descriere

Fosta concurentă din Casa Puterea Dragostei a postat un vlog pe care ulterior l-a șters. 

„Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu. Să-l facă praf în fața mea. Andra, daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui. Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? Înseamnă că dacă erai singură ți-o **** cu oricine. Ai mentalitate de sat. Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni”, a spus Bia pe vlog. 

Citeste si: Andra Volos, premoniție cutremurătoare în noaptea infidelității lui Mocanu: „M-am trezit din somn plângând și...”

fara descriere

Citeste si: Andra i-a raspuns lui Mocanu dupa ce acesta a chemat-o acasa! Se impaca sau nu cu el?

La rândul ei, Andra a explicat aseară pe vlogul Reei și Tina că Bia i-a adus acuzații nefondate și că cel mai probabil a șers vlogul pentru că și-a dat seama că s-a făcut de râs. Andra a urmărit vlogul ei și a spus că dacă era în locul ei băga capul în pământ ca un struț și nu-l mai scotea până nu trecea tot scandalul. Mai mult, Andrei i s-a părut deplasat că Bia a mărturisit că Mocanu i-a spus la finalul serii că speră să se împace din nou cu ea, chiar dacă a înșelat-o.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate