Bianca a aruncat bomba despre Alexandru la Puterea Dragostei: "S-a despărțit de mine"! Care e motivul rupturii dintre cei doi

Bianca a anunțat în această emisiune a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D că Alexandru s-a despărțit de ea, neavând încredere în ea. Ulterior acesta a revenit asupra deciziei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Caută motive mereu să certăm. Ieri s-a jurat pe ceva că nu am făcut acea chestie și am zis ok. Că nu am avut încredere în tine, bine, am încheiat-o. După ce s-a jurat, cică am încheiat-o (n.r- relația). Așa se pare, că s-a despărțit de mine. După aia tot am vorbit", a spus Bianca în această ediție a show-ului Puterea Dragostei.

Alexandru, deranjat că Bianca a vorbit cu Jador

Jador a intrat în direct, iar Bianca i-a propus să îl ajute cu versuri pentru manelele sale. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe Alexandru.

"M-am supărat pentru că i-a spus să o sune pe ea să o ajute cu piesa. De ce a trebuit să zică tocmai ea lucrul ăsta?", a întrebat Alexandru.

"Am inspirație, dacă știu să scriu versuri", a răspuns ea.

"Ți-ai dorit să vorbești cu el, mai bine zis. Să vorbești singură de acum încolo, cu mine nu mai ai ce vorbi", i-a spus Alexandru Biancăi.

"Aici a greșit și nu e în stare să recunoască", a explicat el.

"E foarte influențat de băieți și acum așteaptă cea mai mică greșeală de la Bianca, să renunțe la ea", a fost de părere Mary. "El e foarte influențat de Hamude", a mai spus ea. 

"Eu i-am zis băiatului că o să caute motiv să se despartă de el, să aibă grijă", a fost de părere Adrian.

"Eu caut motiv? Stau juma de oră să-i fac mâncare și caut motiv să mă despart de el?", l-a contrazis vehement Bianca pe Alexandru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: