Bianca a fost avertizata! "O sarcina te poate ucide!"

Vedeta si-a dorit un copil atat cu actualul ei sot, cat si in urma cu cativa ani, cu Adrian Cristea. Au impiedicat-o insa problemele grave de sanatate!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereLa doua luni de cand s-a cununat civil cu Victor Slav, Bianca a facut o intrerupere de sarcinaBianca Slav a avut numeroase probleme de sanatate de-a lungul timpul, dar afectiunea care a impiedicat-o pana acum sa fie mama este diabetul. Medici reputati din Romania au avertizat-o demult pe frumoasa roscata care a facut o intrerupere pe sarcina in urma cu cateva zile, la trei saptamani dupa casatoria cu Victor Slav, ca in cazul in care boala nu este tinuta sub control, gravida isi pune viata in pericol.

Daca este un diabet controlat si se administreaza tratament, poate avea copii, desigur, dar cu anumite riscuri. Daca diabetul zaharat nu e controlat si este diagnosticat de 20-30 de ani si apar complicatii ale bolii, da, exista riscuri foarte mari, chiar poti sa mori”, a explicat, pentru WOWbiz.ro, dr Ciprian Constantin, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice de la Spitalul Militar de Urgenta Carol Davila.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate