“Bianca a stiut sa vanda tot ce are: o pasa…ca si niste tate!”! Afla cine o face praf pe roscata!

Bianca Dragusanu este luata in colimator de multe vedete, cel putin in ultima perioada. Desi n-are nimic de impartit cu ea, Tom Boxer nu se fereste sa-si spuna parerea despre roscata.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descrierefara descriereTom Boxer, cel care face furori peste hotare cu piesele lui cantate cu Morena, si-a propus sa mai munceasca un an si apoi sa castige de pe urma solistilor pe care-i va face cunoscuti. In numai doi ani, Tom Boxer si Morena au strabatut 40 de tari si au incasat aproape doua milioane de euro din spectacole. Majoritatea banilor i-a investit in studiouri, caci si-a deschis unul la Amsterdam, Olanda, unul la Londra, Anglia, si altul la Bucuresti. Si daca si-a facut propriile studiouri, Tom Boxer si-a propus sa mai munceasca un an, sa lanseze cativa artisti, dupa care sa se retraga de pe scena si sa castige prin solistii pe care-i va face cunoscuti.

fara descrierefara descriereSi daca tot vrea sa lanseze si sa investeasca bani in “fundul” unor artisti, Tom Boxer ar vrea “doua Bianca Dragusanu”.

fara descrierefara descriere“Vreau sa fac doua Bianca Dragusanu de asta si iau mai multi bani la concerte. Bianca unor persoane cu o inteligenta limitata si grave deviatii sexuale . Ea e o fata desteapta, am vazut-o din intamplare la un concert, o cunosc mai demult. Am vazut cum a plecat ea in treaba asta.  E o fata foarte desteapta…  A stiut sa vanda tot ce are: o pasa…ca si niste tate. Atat! Altceva ce sa faca, vorba aia… ca daca nu o vinzi, se usuca in timp, n-ai ce face. A stiut sa faca bine”, a declarat Tom Boxer pentru WOWbiz.ro.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate