Bianca, aproape de faliment! Afacerea cu haine este in picaj! Vezi cum de s-a ajuns in aceasta situatie critica pentru roscata!

Surpriza neplacuta pentru Bianca Dragusanu! Afacerea pe care o are cu haine este in cadere si este foarte posibil ca, in scurt timp, sa fie nevoita sa renunte la ea! Deocamdata, nu are profit si vine doar cu bani de acasa, iar acest lucru nu ii convine roscatei, care, la inceputul anului, spera ca rochiile ei sa le depaseasca in preferinte pe cele ale lui Botezatu, barbatul care a introdus-o in showbiz!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereLa inceputul acestui an, Bianca anunta cu surle si trambite ca a renuntat sa mai lucreze cu Maria Cocarcea si a intrat in lumea creatilor vestimentare pe cont propriu! Roscata si-a deschis, impreuna cu Victor Slav, o firma de imbracaminte si spera sa dea lovitura pe piata cu tinutele ei!

Din pacate, socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa, pentru ca Bianca nu a avut deloc succes in acest domeniu! E adevarat, a facut o linie de rochii in vara si a lansat-o printr-un eveniment ultramediatizat, dar de atunci, totul s-a rupt! Roscata s-a implicat in alte activitati si nu a mai avut timp sa se ocupe cum trebuie de mica ei afacere, iar acum este aproape de faliment! De altfel, surse din preajma ei considera ca Dragusanu si-a satisfacut doar un moft cu moda, insa nu are puterea sa il faca si prosper!

“In momentul in care a vrut sa se lanseze pe cont propriu, Bianca a crezut ca o sa fie un nume in moda! Spera sa il ajunga si pe Botezatu, era chiar o ambitie de a ei! Insa, dupa prima prezentare pe care a avut-o, undeva, intr-un loc din afara Bucurestiului, nu i-a mai iesit nimic! Nu are nici mana de lucru, fiindca sunt foarte putine persoanele care lucreaza bine in acest domeniu si sunt deja luate de alti designeri cunoscuti! In plus, cu pregatirile de nunta si plecarile dese in strainatate, lucrurile au stagnat si, in acest moment, afacerea este in picaj! Sa nu se inteleaga ca Bianca a renuntat la ea, insa o mentine cu greu! Doar o minune o poate salva, dar nu e imposibil!”, a povestit o prietena de-a vedetei!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate