Bianca Comănici de la Puterea Dragostei trece prin momente grele: ”Am fost la biserică și i-am cerut lui Dumnezeu...”

Bianca Comănici, concurentă la Puterea Dragostei, trece prin momente grele. Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca Comănici

Bianca Comănici este, într-adevăr, una dintre cele mai puternice concurente din emisiunea difuzată de Kanal D, Puterea Dragostei. A rezistat eroic tuturor cuvintelor rele care i-au fost adresate atât în primul sezon al emisiunii, cât și în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei.

Recent, Bianca, iubita lui Livian Nelson Pop, a postat un nou vlog în care a explicat ce i s-a întâmplat și motivul pentru care s-a dus la biserică să se roage.

Așa cum povestește și Bianca Comănici, tânăra a trecut prin multe momente grele în Turcia, de când a început să facă parte din emisiune.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, reacție vehementă la adresa bărbaților! ”Cei mai mulți sunt obișnuiți să croșeteze” EXCLUSIV

Citeste si: Promo Puterea dragostei 8 decembrie. Manuela și Deea au ajuns la cuțite. Ricardo: ”Așa puiule, din pisicuță te transformi în leu”

Citeste si: Jador, supărat pe Ella de la Puterea Dragostei: ”Nu vreau să-i mai văd fața”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei trece prin momente grele

De sărbătorile de iarnă, Bianca nu va putea să se întoarcă în România, să fie alături de familie, deoarece există anumite probleme cu viza și nici nu i-a fost oferită viza de 6 luni pentru Turcia. Concurenta a fost la biserică pentru a se ruga la Dumnezeu să o ajute în problemele pe care le are.

”Am fost azi la biserică și i-am cerut lui Dumnezeu putere pentru că e foarte, foarte greu, nu știu. În veci nu am stat atât de îndepărtată de familia mea”, a spus Bianca Comănici în vlog.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate