Bianca Comănici, mesaj de „La mulți ani” pentru Livian! Ce urări i-a făcut: „Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că...”

Deși nu mai sunt împreună, Bianca Comănici i-a transmis un mesaj emoționant lui Livian cu ocazia zilei de naștere.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Bianca Comănici
Bianca Comănici

Deși și-au spus Adio de puțin timp, Bianca nu a uitat de ziua de naștere a fostului ei iubit. Câștigătoarea celor două sezoane Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emoționant, azi noapte, lui Livian. 

Bianca, mesaj emoționant de ziua lui Livian

Cei doi îndrăgostiți nu au mai dat niciun detaliu despre relația lor, însă se pare că Bianca a ezitat să îi spună "Te iubesc!" în mesajul pe care l-a transmis. Deși până acum, Bianca Comănici nu se ascundea să își exprime sentimentele față de Livian, de data aceasta a ales să îi transmită doar câteva lucruri pe care i le-ar fi transmis chiar dacă nu ar fi fost ziua lui de naștere. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Momente tensionate în cuplul Veronica și Viorel! Soții Stegaru s-au trezit cu Elena la ușă, iar de aici a pornit scandalul

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei le-a închis gura celor care i-au criticat piesa: ”Ce ne facem cu guguștiucii ăștia, că n-avem loc de ei...”

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au mutat din nou împreună! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi concurenți de la Puterea Dragostei

"Nu o să îți urez lucrurile astea doaer pentru că ste ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale. Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!", i-a transmis Bianca lui Livian printr-un story pe care l-a postat pe instagram.

Totuși, în timp ce Bianca îi făcea declarații pe Instagram, fostul ei iubit anunța faptul că a ajuns în Turcia și că și-a îndreptat atenția către o concurentă din sezonul trei Puterea Dragostei. Se pare că acesta se va întoarcea în casa Puterea Dragostei, dar pentru moment nu a dat mai multe detalii. 

Urmatorul articol
Citește și:

Când se afișează pe edu.ro primele rezultate la BAC 2020, sesiunea de toamnă

Talentul curge în sangele familiei lui Dragoș Bucur: alături de fiica sa în vârstă de 11 ani, a căștigat 15 mii de euro cu un proiect inedit

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Episodul 320 din „În căutarea adevărului”. Care este povestea lui Alice

Trupa Vama Veche, în lacrimi : s-a stins din viață un membru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies