Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian, la prima oră a dimineții. Încă îl iubește: „După atâta timp, încă simt...”

Bianca de la Puterea dragostei este încă afectată după despărțirea de Livian. Ce a declarat la ora 4 dimineața?

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Bianca Comănici
Bianca Comănici suferă după Livian


In articol:

Bianca și Livian au fost cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 2 Puterea dragostei, iar momentul în care s-au despărțit i-a șocat pe fanii celor doi. Este mai mult decât vizibil că ei încă se iubesc, dar nu reușesc să fie împreună. Însă Bianca speră că lucrurile se vor așeza în relația lor. 

Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian, la prima oră a dimineții. Încă îl iubește: „După atâta timp, încă simt...”

Dacă imediat după terminarea emisiunii, cuplul s-a împăcat, la scurt timp s-a și despărțit din nou. Cu toate că sunt despărțiți și departe unul de celălalt, se pare că încă mai există sentimente, mai ales dacă vorbim despre Bianca Comănici, care la ora 4 dimineața s-a trezit cu gândul la Livian și mai mult decât atât, aceasta i-a și făcut o declarație de dragoste în fața tuturor. Bruneta este convinsă de faptul că nu va reuși niciodată să îl uite pe Livian. 

"Nu este decât ora 4 și 22 de minute și mă uitam mai devreme la clipuri cu mine și cu Livian și pot să zic că am rămas surprinsă pentru că simțeam fluturași, pe cuvânt, îi simțeam în stomac și mă gândesc că dacă după atâta timp încă simt fluturașii ăștia, cu siguranță vor fi tot restul vieții mele pentru că este sufletul meu pereche.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

bianca
Bianca Comănici suferă după Livian

Citeste si: Puterea dragostei 20 august: o fată a decis să lupte pentru Akebono, iar alți doi concurenți trec printr-un scandal uriaș!

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi! Tatăl ei este bolnav. ”Nici nu s-a putut ridica din pat!” Declarații exclusive

Citeste si: Bianca Comănici a ajuns la spital! Cu fața umflată, fosta iubită a lui Livian a spus tot ce i s-a întâmplat: „Nu pot să vorbesc...”

Clar nu o să poată să scoată nimeni asta din sufletul meu, oricât de mult încearcă unii dintre voi. Dragostea pe care i-o port și dragostea pe care mi-o poartă el mie v-o doresc și vouă, celor care nu aveți parte de așa ceva, vă doresc din suflet să trăiți o poveste de iubire așa cum trăiesc eu cu Livian. Deși e la distanță, el e aici lângă mine”, a declarat Bianca pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de vineri, 21 august - Vezi emisiunea Online

Vulpița i-a declarat război Elenei. Un simplu cadou a distrus o căsnicie de ani de zile. ”Vrei să ți le pun în cap?”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Andra, despre cel mai mare secret din căsnicia cu soțul ei, Cătălin Măruță: „Dumnezeu ştie cum...”

Adevăratul motiv care a provocat divorțul în familia lui Alin Oprea. Toate detaliile despre cel mai recent divorț din showbiz au ieșit la iveală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies