Bianca Comănici s-a certat cu Mary! Ce spune despre scandalul cu fosta ei prietenă de la Puterea dragostei

Bianca Comănici și Mary de la Puterea Dragostei nu mai sunt prietene.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei
Autor: Ana Maria

In articol:

Bianca Comănici și Mary de la Puterea Dragostei nu mai sunt prietene. Deși păreau extrem de apropiate, iar blondina i-a fost alături câștigătoarei celor două sezoane ale show-ului, după despărțirea de Livian, acum relația lor nu mai este la fel de bună.

Bianca Comănici a recunoscut pe pagina ei că nu mai este la fel de apropiată de Mary de la Puterea Dragostei, însă nu a dat detalii despre motivul pentru care s-au certat. Cert este că fanii și-au dat seama că nu mai au aceeași legătură de acum două săptămâni, când părea că aveau să fie una lângă cealaltă mulți ani de-acum încolo.

„Nu am ce să spun de Mary, nu mă mai întrebați. Nu am ce să răspund la întrebarea despre Mary”, a spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, într-un live.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Bianca Comănici și Berna de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Berna de la Puterea Dragostei și Bianca Comănici s -au certat dup ce câștigătoare primelor două sezoane ale show-ului de la Kanal D nu i-a oferit blondinei trofeul câștigat vara aceasta.

După câteva luni în care nu și-au vorbit deloc, ele au revenit încă la sentimente mai bune și sunt la fel de apropiate acum ca pe vremea când erau colege de cameră în Istanbul.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre Nelson Mondialu: "Am tăcut 1 an de zile, gata cu respectul. Spun toate lucrurile pe care le-a făcut"

”Eu și Bianca simțim la fel, avem multe lucruri în comun, ne completăm. Am fost colege de cameră un an, suntem aceeași zodie și vrem să fim și la Bravo, ai stil! După toate cele întâmplate, ne-am maturizat amândouă și eu cred că o să ne susținem, chiar o să am nevoie de ea și ea de mine. Și în casă am avut nevoie de ea pentru că toată lumea ne ataca doar pe noi două și chiar m-am bucurat că o aveam alături, că îmi dădea sfaturi foarte bune și eu o ajutam cu sfaturi cum puteam.

Acum două zile ne-am văzut, eram amândouă îmbrăcate sport, la fel. Când i-am văzut ochișorii ăia albaștri și părul prins, așa îmi venea să o mușc de drag. Îmi e foarte dragă, într-adevăr”,  a declarat Berna de la Puterea Dragostei, după ce s0a împăcat cu Bianca Comănici.

Bianca Comănici și Berna de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici și Berna de la Puterea Dragostei, după ce s-au împăcat

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, refuzată de vlogger din cauza lui Nelson Mondialu?! "A zis că s-a hotărât ceva și să vorbim"

Ups! Mona de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Vorbește cu un băiat din casă! Îi spune ”Bombonel”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

Informaţia momentului pentru angajaţii din România. Un ministru a spus ce se întâmplă cu salariile

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies