Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? Răspunsul pe care îl aștepta toată lumea! ”Lucrurile sunt clare”

Nici nu a început bine o nouă ediție a show-ului amoros de la Istanbul, că fanii emisiunii se întreabă dacă Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3, o dovadă clară a popularității sale în continuă creștere de la o zi la alta

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?
Autor: Lia Popescu

In articol:

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?
Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? De o lună, Puterea dragostei continuă cu un nou sezon, ediție în care concurente și concurenți din toate colțurile României încearcă să își găsească sufletul pereche sau, în funcție de caz, să devină celebri pe plaiurile mioritice. Oamenii au început deja să îi îndrăgească, să aibă favoriți și chiar să empatizeze cu personajele puse în dificultate din cauza...experiențelor din trecut.

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?
Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? ”Ești cea mai frumoasă”

Dacă fetele și băieții din casa Puterea dragostei au devenit deja vizibili pentru marea majoritate a publicului autohton, ei bine, există foarte multe voci care susțin cî își doresc să o revadă în competiție pe cea iubită concurentă din ambele sezoane, nimeni alta decât Bianca Comănici.

”Fără tine, nu mai este la fel concursul”, ”Ești cea mai frumoasă”, ”Tu ești emblema show-ului”, ”Vrem să te vedem iar, singură, sau alături de Livian”, sunt doar câteva din mesajele frecvente care circulă pe rețelele de socializare, semn că bruneta a rămas în continuare pe locul 1 în clasamentul telespectatorilor.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian, la prima oră a dimineții. Încă îl iubește: „După atâta timp, încă simt...”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Bianca Comănici a ajuns de urgență la medic. Ce a pățit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?
Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3?

Bianca de la Puterea dragostei a spus adevărul!”Nu mai revin în acest an la Istanbul”

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? În atari condiții, este posibil să accepte Bianca o nouă provocare în formatul amoros din Turcia? Invitată la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, difuzată pe WOWbiz.ro, câștigătoarea trofeului le-a dat însă o veste proastă fanilor ei. ”Nu mai revin în acest an la Istanbul, poate am să mă duc doar în vizită, să îi văd pe oamenii din echipa de producție, cei cu care m-am înțeles foarte bine în cele două sezoane. Lucrurile sunt clare! De data aceasta, îl las pe fratele meu, Cristian, să își găsească iubirea și să trăiască această frumoasă experiență a show-ului. Sunt sigură că se va descurca de minune, deși noi suntem foarte diferiți”, a declarat frumoasa brunetă pentru WOWbiz.ro!

Bianca Comănici a câștigat și primul sezon de la  Puterea dragostei
Bianca Comănici a câștigat și primul sezon de la Puterea dragostei

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? Cine este de fapt Bianca, câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 2

Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? Bianca Comănici este veterana Puterea Dragostei. A fost concurentă în sezonul 1, pe care l-a și câștigat, apoi a rămas și în sezonul 2, unde a ajuns până în Finala și mai mult, a câștigat din nou. Când a ajuns la Puterea Dragostei, Bianca abia împlinise 19 ani, era o copilă timidă, care  a crescut și s-a dezvoltat în lumina reflectoarelor. A avut parte de multe răutăți din partea concurenților, a fost poate concurenta care a stârnit cele mai multe discuții și sentimente negative, poate chiar ură. Însă a avut parte și de cea mai mare și poate mai sinceră iubire de la Puterea Dragostei de până acum. Pentru că în sezonul 2 Puterea Dragostei, Bianca a cunoscut iubirea alături de Livian și deși cei doi au avut parte de multe momente tensionate, iubirea lor a învins. Acum, telespectatorii Puterea Dragostei așteaptă ca Bianca și Livian să-și continue povestea și în afara show-ului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi! Tatăl ei este bolnav. ”Nici nu s-a putut ridica din pat!” Declarații exclusive

Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru fratele ei, concurent în sezonul trei Puterea Dragostei: ”Important e să fii tu...”

Adevărul despre relația dintre Ștefania și Bianca de la Puterea Dragostei! De unde a plecat scandalul

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Ungurii au dat marea lovitură în România. Ce au descoperit în Transilvania

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Cine a pus mâna pe Lancea Sfântă cu care a fost străpuns Iisus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies