Bianca Comănici, țipete de groază în parcul de distracții! Ce a pățit Cristian, la 30 m înălțime. Un nou episod "Nu te supăra, frate!"

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și fratele ei au acceptat provocarea de a lua parcul de distracții cu asalt.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Bianca și Cristian Comănici au avut de îndeplinit o nouă misiune în cadrul emsiunii "Nu te supăra, frate!", de pe canalul de Youtube WOWnews. Cei doi frați și-au testat curajul și au acceptat să încerce diferite aparate din parcul de distracții, fără să stea pe gânduri.

Citeste si: Frații Comănici, în fața unei noi provocări! Vezi cine este cel mai curajos frate în noul episod al emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Bianca și Cristian Comănici, la pas prin parcul de distracții

Episodul cu numărul 5 "Nu te supăra, frate!" i-a surprins pe Bianca și Cristian Comănici într-un cadru cu totul special. Cei doi și-au amintit de perioada când erau mici și au dat buzna în "Orășelul Copiilor", unde au avut parte de o distracție pe cinste. Deși la început au fost destul de sceptici să încerce anumite aparate, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" s-au lăsat duși de val și au îndeplinit majoritatea sarcinilor aflate pe listă: "Am venit să ne distrăm. De fapt, să ne duelăm în timp ce ne distrăm.

Suntem în "Orășelul Copiilor", o să fie demențial. Eu niciodată nu prea am fost cu joculețele astea, eram mai introvertit.", a spus Cristian Comănici, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de sora lui.

Bianca și Cristian Comănici au mers în parcul de distracții

Bianca și Cristian Comănici

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

"E foarte simplu.

Avem o listă. Ni s-a dat un traseu pe care să îl urmăm. Putem să dăm și skip dacă vrem, adică să evităm anumite lucruri. Nu știu dacă le fac pe toate. Și nici el (n.r. Cristian), că la câte gogoși a mâncat, n-avem bază. Bun, începem cu caracatița. Vreau să văd dacă am tupeu.", l-a completat Bianca.

Bianca și Cristian Comănici au acceptat provocarea de a se da în caracatiță

Bianca Comănici

[Sursa foto: Captură YouTube]

"Oameni buni, voi v-ați gândit când ați inventat așa ceva?"

Primul aparat pe care cei doi frați l-au luat cu asalt a fost caracatița, însă se pare că experiența nu a fost prea plăcută, căci ambii au așteptat cu nerăbdare să se dea jos cât mai repede: "Ce mi-a trebuit mie? Hai că deja mi s-a întors stomacul. Doamne ferește! Nu-mi place, vreau jos! Oameni buni, voi v-ați gândit când ați inventat așa ceva? Nu mai pot de cap. Și-acum tremur.", a mărturisit Bianca, imediat după ce a coborât din caracatiță.

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici, bucătari pentru o zi. Vezi ce provocare au avut de dus la bun sfârșit cei doi, într-un nou episod al emisiunii "Nu te supăra, frate!"

Nici Cristian nu a fost prea încântat de aparatul cu pricina, mai ales că mâncase cu câteva minute înainte o porție "sănătoasă" de gogoși: "Ce se învârte prostia asta! Gata, nu mai vreau!", a strigat tânărul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies