Bianca de la Puterea Dragostei a cedat nervos, după ce Livian i-a spus Ramonei ce simte pentru ea. Ce a făcut concurentul când și-a văzut fosta iubită în lacrimi?

Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit în lacrimi în ediția de marți, 2 iunie, a emisiunii, după ce Livian i-a făcut declarații Ramonei. Ce a făcut fostul ei iubit când a văzut în ce stare a adus-o?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Bianca de la Puterea Dragostei a cedat nervos, după ce Livian i-a spus Ramonei ce simte pentru ea. Ce a făcut concurentul când și-a văzut fosta iubită în lacrimi?


In articol:

În ediția de marți, 2 iunie, a emisiunii Puterea Dragostei, Livian și Ramona au avut parte, din nou, de apropieri destul de intime. Ella i-a dat o provocare lui Livian, iar acesta a fost pus să îi spună Ramonei în față ce a simțit când s-au privit în ochi. Răspunsul concurentului a făcut-o pe Bianca să cedeze nervos, iar Livian a mers imediat lângă ea să o întrebe de ce e supărată.

Livian a scos-o pe Bianca pe brațe din platou

Aceasta i-a spus inițial fostului ei iubit că este doar obosită, iar la un moment dat, i-a spus și adevăratul motiv pentru care a cedat. Bianca i-a recunoscut lui Livian că vorbele pe care i le-a spus Ramonei au durut-o, iar asta pentru că răspunsurile lui au fost destul de intime și ar fi preferat să nu le spună de față cu ea.

"Dorinta de sarut, sa te ating...mana in gat, mana pe sold!", i-a spus Livian Ramonei.

După ce i-a spus ce a derajanjat-o, Bianca l-a rugat pe Livian să nu mai flirteze cu alte fete în fața ei. Răspunsul dat de fostul iubit a fost unul ferm și direct. Acesta i-a spus tinerei că ei nu mai sunt împreună și că el este liber să se joace cu orice fată, dacă asta simte. 

Citeste si: Puterea dragostei. El este băiatul de la care Bianca a primit flori în emisiune! Spune că e îndrăgostit de ea

Citeste si: Livian, după criza de gelozie din cauza buchetului de flori primit de Bianca ”Îmi mănâncă viața”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, răbufnește după ce a fost acuzată că a întărâtat-o pe Daiana să o bată pe Ella: „Nu știu de ce considerați...”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Bianca de la Puterea Dragostei a cedat nervos, după ce Livian i-a spus Ramonei ce simte pentru ea. Ce a făcut concurentul când și-a văzut fosta iubită în lacrimi?

Imediat ce i-a spus cuvintele astea, Bianca a izbucnit în lacrimi, iar Livian a avut o reacție absolut șocantă. Acesta a scos-o pe fosta lui iubită în brațe din platou și a dus-o în culise. Nu înainte, însă, să îi reproșeze că joacă teatru. Ce vrea, de fapt, Livian de la Bianca? Gestul pe care l-a făcut îi cam trădează sentimentele.

"Acuma de ce plangi!", a intrebat-o Livian pe Bianca.

"Ce am vazut! Mi-e greu sa vad! Nu am vazut niciodata cum ai fost cu ea!", a raspuns Bianca.

"Dar a fost totul la caterinca! De ce vorbesti urat cu tata!", a reactionat Livian.

"Dar nu mai face asa in fata mea!", l-a rugat Bianca.

"Asta e metoda de prefacuta! Esti prefacuta! Cum te fac eu pe tine, Bianca?", a intrebat-o Livian.

"Ma obosesti prea mult! Am transpirat toata!", a raspuns Bianca suspinand.

"M-ai jignit! La nervi tu m-ai jignit!", acuza Livian.

"Imi pare rau! Nu am vrut sa sune ca si jignire!", a spus Bianca.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate