Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul teribil! „Are cancer”

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul devastator. Un apropiat al concurentei a fost diagnosticat cu cancer.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul devastator! „Are cancer”
bianca


In articol:

Bianca Comănici de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite. Concurenta a făcut un anunț devastator pe rețelele de socializare. De curând a aflat că un bun prieten de-al ei a fost diagnosticat cu cancer, iar fosta iubită a lui Livian a cerut ajutor fanilor pe rețelele de socializare. Tânărul diagnosticat cu maladia cruntă are nevoie de bani pentru a se trata în Viena.

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul devastator! „Are cancer”

Bruneta a postat pe Instagram un mesaj prin care le-a transmis fanilor ei că Florin, un bun prieten din copilărie, are nevoie de ajutorul lor. Din păcate, costurile tratamentului sunt extrem de mari, iar familia și-a epuizat toate resursele financiare până în momentul de față.

„Prietenul meu din copilărie, Florin Toader, are nevoie de ajutor! După multe investigații făcute în țară, a ajuns la Viena unde a fost recent diagnosticat cu Limfom non Hogdkin celule tip B, stadiul IIA(pe scurt, este un tip de cancer al sângelui, al celulelor limfatice) +tromboză venoasă (vena stângă subclaviculară).

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul devastator! „Are cancer”
bianca

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3? Ce decizie a luat concurenta

Citeste si: Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul devastator! „Are cancer”
bianca

Tot acolo va face și tratamentul cu imunochimioterapie(R-CHOP), unde i s-a dat un prognostic al vindecării de 90%. Costurile tratamentului ajung undeva la 100000 de euro și din păcate el și-a epuizat toate economiile personale și tot ajutorul primit de la rude, prieteni, cunoștințe cu toate investigațiile de până acum”, a scris Bianca pe contul său de socializare, prezentând și contul în care cei care doresc să îl ajute pe Florin pot contribui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate