Bianca de la Puterea dragostei a ieșit din emisiune: „Vai de capul ei”

Bianca de la Puterea dragostei a ieșit din emisiune: „Vai de capul ei”

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bianca a făcut o adevărată criză de nervi în emisiunea Puterea dragostei de astăzi, după ce a aflat ce simte Ligi pentru Livian.

Ligi susține că Bianca este doar o rezervă pentru Livian și că pe ea o place, de fapt. Aceste cuvinte au făcut-o pe Bianca să se dezlănțuie la Puterea dragostei, mai ales că Livian nu a intervenit pentru a o opri pe Ligi.

fara descriere

„Vai de capul ei. Nu ai cum să semeni vreodată cu mine. De ce o lași să vorbească? Îmi faci nervi!”, a început să țipe Bianca, apoi a ieșit din emisiune, fiind urmată de Mariana.

„Ești sufletul meu, taci. Livian, ne vedem la Cluj”, i-a spus Ligi lui Livian, iar acesta a decis să intervină, pentru că lucrurile nu se duceau în direcția dorită de el.

Citeste si: Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

Citeste si: Mihai Bendeac, prins în blocul în care a avut loc un incendiu de proporții! "Mai multe uși se sparg"

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce s-a descoperit despre Gheorghe Dincă în Italia! Făcea parte dintr-o rețea de proxenetism?!

„De aici plec cu Bianca, nu plec cu altă fată”, a dezvăluit Livian, însă Bianca a decis să iasă pentru câteva minute, nemaisuportând să o audă pe Ligi.

Cum a încercat Bogdan Mocanu să calmeze spiritele între concurenți

Și Bogdan Mocanu a intervenit și i-a spus Ligiei că încearcă să facă materiale și din acest motiv caută ceartă cu Bianca.

 

Bianca și Livian, scene fierbinți la Puterea Dragostei! S-au întins pe canapea și... Andreea Mantea i-a prins în flagrant!

Bianca și Livian au fost protagoniștii unor scene fierbinți în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei.

Fericiți că se văd, Bianca și Livian s-au întins pe canapea și au început să se sărute cu patimă. Bianca l-a și pipăit pe abdomen pe Livian. Din nefericire pentru ei, au fost întrerupți de prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea. În momentul în care Andreea Mantea a sosit, cei doi au fost nevoiți să se ridice și să ia loc pe scaune pentru dezbaterea unor subiecte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate