Bianca de la Puterea Dragostei a înlemnit când a auzit numele fostului! "Sper să nu fie el, că leşin" - A venit Adelin pentru ea în emisiune?

Bianca, tânăra care a venit la Puterea Dragostei ca să îşi găsească un iubit, a înlemnit atunci când a auzit că Andreea Mantea vrea să îl invite în casa fetelor pe Adelin.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca şi Adelin s-au despărţit în urmă cu doi ani, iar ea speră să nu fie fostul în emisiunea în care este şi ea.

"Sper să nu fie fostul meu iubit, că leşin! El e din Galaţi. Nu mai ştiu cum arată. Nu e el, sigur, el e plecat în America! Nu ştie că m-am înscris. De unde să ştie? M-a luat inima, mă jur! Nu mă interesează de el.

Sper să nu fie el, pentru că nu îmi face plăcere să îl văd. Nu mă iubeşte, nu cred că pentru mine s-a înscris în concurs. Nu e din Galaţi, e din Tecuci, rectific. Nu mai am sentimente pentru el. Nu are cum să se reaprindă dragostea noastă", a spus Bianca atunci când a fost luată la întrebări de către Andreea Mantea.

Mantea a vrut să ştie dacă mai are sentimente pentru el, dacă mai vrea să rămână în emisiune dacă vine şi el sau dacă ar fi deranjată să se cupleze cu o altă fată din emisiune. "L-am văzut cu altă fată, nu mă afectează. Nu m-a înşelat, dar l-am văzut cu altcineva. Nu îmi mai place! Am fost cu el acum doi ani, acum nu îmi mai place! Să vină, să stea cu voi, să fie fericit aici", a declarat Bianca în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, Puterea Dragostei.

 

Andreea Mantea s-a jucat un pic cu ea şi a tot pus-o pe jar, anunţând-o ba că

vine Adelin, ba că nu vine.

Bianca: Dacă e el, nu mă interesează, nu îl întreb nimic!

Mantea: Sigur nu te interesează? Dacă nu te interesează, poţi să îl chemi tu?

Bianca: Nu mi-e teamă, nu e el, nu are el ce căuta aici. Are nasul mare?

Au fost emoţii mari pentru Bianca.

Adelin a venit în casă, iar fetele au început să îl descrie, pentru ca ea să îşi dea seama dacă este vorba despre fostul ei iubit sau nu. Într-un final, Bianca şi telespectatorii au aflat deznodământul. Adelin este un alt Adelin, nu fostul ei partener.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cumplit! E doliu în lumea fotbalului! Un dublu asasinat a avut loc

O familie mare şi fericită! Valentina Pelinel, la masă cu Cristi şi Mihaela Borcea! Din peisaj nu a lipsit nici actualul iubit al Mihaelei! Cum au fost prinşi de paparazzi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Istoria secretă a Rusiei. Cel mai grav dezastru naval, provocat de chimie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies