Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit în hohote de plâns! L-a confruntat pe None, iar el a zis de ce nu vrea să fie cu ea

Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit în plâns. Tânăra concurentă vrea să plece acasă pentru că nu mai suportă umilințele lui None.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei a început să plângă! Ea i-a spus Andreei Mantea că vrea să plece acasă pentru că s-a săturat să fie singură împotriva tuturor. În plus, None nu vrea să formeze un cuplu cu ea. Când a auzit că nu este protejată, Bianca s-a bucurat.

"Nu mă aşteptam. Mă bucur că am rămas descoperită. Să mă voteze, să plec! Mă bucur că li se îndeplineşte dorinţa: să plec!

M-am săturat de voi şi de toată casa asta. M-am săturat de ei. Vreau să fiu favorită numai ca să nu mă voteze. Credeţi că îmi doresc banii? E un pericol pentru mine să nu fiu protejată. Voi toţi vă înţelegeţi, numai eu sunt oaia neagră", a spus Bianca, în lacrimi.

Toți concurenții, cu excepția lui Bogdan, au aplaudat și au aclamat, de bucurie că Bianca nu va mai fi protejată.

Vio: Primeşti înapoi ce faci!

Bogdan a fost singurul care a strâns-o în braţe şi a consolat-o: Am învăţat să nu mă bucur niciodată de necazul altuia.

None: Şi-au pierdut încrederea în ele fetele, le-a zis că nimeni nu o s-o poată depaşi.

Andreea Mantea s-a mirat când a văzut reacția lor. "Oameni buni, voi nu sunteți sănătoși!", a spus Mantea.

Citeste si: Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei, în costume populare la Teo

Bianca a explicat de ce vrea să plece și a mărturisit că este dezamăgită de None. "Se simte jenat. Îi este ruşine să fie cu mine. Dacă mă respectai, nu mă faceai de rahat de la început. Nu mai e omul care era la început. Se lasă influenţat de cei de acasă, de ceea ce îi spun cei de acasă", a spus ea.

fara descriere

None a început să turuie de ce nu este interesat de o relație cu Bianca. 

"Vreau relaţie serioasă, cu o femeie matură, pe picioarele ei. Ea e o puştoaică! Ea nu are nimic din ce îmi doresc eu!", a spus el.

Bianca: Sunt o proastă, o nespălată, o jegoasă!

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate