Bianca de la Puterea Dragostei, apariția la tv de care lumea a uitat! Avea 17 ani și era blondă

Bianca de la Puterea Dragostei nu a vorbit prea mult în show despre cât de bună gospodină e, dar dacă relația ei cu Livian se dovedește a fi una serioasă, probabil că va ajunge să-i și gătească iubitului ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Înainte de a ajunge la Puterea Dragostei, Bianca a vrut să dovedească faptul că e o gospodină, așa că a participat la preselecțiile unui concurs de gătit. S-a prezentat în fața juraților cu un dovlecel umplut cu orez și roșii, dar preparatul ei nu s-a dvedit pe placul acestora.

”Mi-a dat dovlecel crud…nu pot să cred”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, în fața farfuriei pregătite de Bianca de la Puterea Dragostei. La apariția fetei în platou, văzând-o blondă, frumușică, chef Scărlătescu s-a dus să o privească de aproape, însă a făcut repejor drumul înapoi la scaunul lui de jurat când a aflat ce vârsta are Bianca.

Citeste si: Imagini de infarct cu Bia de la Puterea dragostei! Cum a apărut într-un videoclip

Citeste si: Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum

Citeste si: Raju a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Bianca a ieșit favorita săptămânii

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei avea 17 ani când a apărut prima dată într-un show tv

Asta pentru că atunci când și-a încercat pentru prima data norocul în televiziune, Bianca avea doar 17 ani și era elevă de liceu.

fara descriere

Acum, Bianca are 20 de ani, pe care i-a împlinit chiar în timpul filmărilor de la Puterea Dragostei, a trecut de la perioada gătitului la cea a găsitului unui iubit. Și se pare că i-a și ieșit! Acum, Bianca formează, în casa de la Puterea Dragostei, un cuplu cu Livian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate