Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită și umilită de concurenți! A plecat din emisiune în hohote de plâns

Bianca de la Puterea Dragostei a fost batjocorită și umilită de băieți imediat după gala de sâmbătă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Andreea Mantea a cerut să fie difuzate imagini cu întoarcerea Biancăi în casă și reacția concurenților la vederea ei. 

Supărați că Bianca nu a fost eliminată, așa cum își doreau, băieții au început să râdă și să scoată fel și fel de sunete, toate pentru a o jigni și umili. În timp ce ea cobora scările, concurenții de la Puterea Dragostei fredonau diverse melodii și imitau animale. Deși a fost clar deranjată de această primire, Bianca a ales să îi ignore.

"Nici nu am știut cum să reacționez", a explicat Bianca în emisiunea de astăzi.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a început iar să plângă! Acuzațiile care i s-au adus au adus-o în pragul disperării! Raluca: "Nu cred în lacrimile tale"

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Citeste si: Andrei și Jador luptă pentru inima Siminei! Dezvăluiri neașteptate: „Mi-a dat de înțeles că vrea să ne cunoaștem”

Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită de ceilalți concurenți

Andreea Mantea a explicat că ea a fost cea care a cerut ca acele imagini să fie difuzate, "ca să vadă și telespectatorii cum vă purtați voi cu ea".

Citeste si: Mama Marinei, apariție de senzație, din nou, la ”Puterea Dragostei”! Atunci cu făcălețul, acum cu polonicul!

Citeste si: Simina și ”Plușica” de la Puterea Dragostei, în rochii asemănătoare! Pe care stă mai bine?

Citeste si: E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

 

Discuția a degenerat și, și de această dată, băieții și fetele au spus despre Bianca Comănici că are o igienă precară și că își lăsa lenjeria intimă pe podeaua din cameră. Supărată, Bianca a izbucnit în plâns și a părăsit platoul, spunând că vrea să iasă din emisiune, pentru că s-a săturat să fie batjocorită.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: