Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

Bianca de la Puterea Dragostei este concurenta care are cei mai mulți susținători. Tânăra de 19 ani este extrem de apreciată de telespectatori.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

ianca a tot încercat să facă un cuplu în casa de la Puterea Dragostei, însă până acum nu a reușit, deși este una din puținele concurente care se află în show încă de la începutul lui. După ce luni bune a fost îndrăgostită de None, un fost concurent, recent ea a avut o relație scurtă cu Alex Bobicioiu. S-a despărțit însă de acesta, iar acum îl place pe Alex Oianu, un tânăr abia intrat în casă.

fara descriere

În ultima perioadă însă Bianca nu a fost la fel de veselă cum era de obicei. Este palidă și avut câteva izbucniri nervoase în emisiune, lucru care nu se mai întâmplase de ceva timp.

 

Bianca de la Puterea Dragostei: ”Mi se face greață când mănânc”

Bianca a vrut să explice de ce s-a comportat așa. ”Sunt într-o pasă proastă. A venit primăvara, m-am plicitisit aici. Vreau să mă duc afară, să mă plimb, să mă duc la sală. Sufăr de astenie de primăvară”, a spus Bianca.

fara descriere

 

Tânăra a fost întrebată de fani de ce este atât de slabă, palidă și de ce nu încearcă să se îngrașe măcar un pic. ”Nu pot. Nu e vorba că nu vreau. Dar nu mănânc aproape deloc. Mi se face greață când mănânc, nu pot, pentru că mi se face rău”, a mai spus Bianca de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate