Bianca de la Puterea Dragostei, expert in bucatarie! Am aflat ce știe să gătească bruneta și care e mâncarea preferată a lui Livian!

Bianca de a Puterea Dragostei se pricepe destul de bine la gătit. În ciuda celor doar 20 de ani pe care îi are, bruneta știe să prepare o mulțime de feluri de mâncare, reușește să dea un gust foarte bun și primește zilnic aprecieri pentru priceperea ei de la colegii de competiție.

Distribuie pe:

Autor: I.A.


In articol:

Nu degeaba, exact la începutul intrarii Biancăi în primul sezon al emisiunii-fenomen Puterea Dragostei, pe care l-a și câștigat, au apărut informații în presă despre participarea tinerei la un celebru show tv cu specific culinar.

Ei bine, WOWbiz.ro a aflat că, în casa Puterea Dragostei, Bianca s-a perfecționat, în acest moment ea știind sa gatească cam orice fel de mâncare.

Preferatele “Lupului Livian” sunt, însă, pastele bologneze, pe care iubitul Biancăi le savurează ori de câte ori bruneta i le pregătește.

Iată AICI rețeta de paste bologneze.

In altă ordine de idei, relația dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” evoluează extrem de rapid, cei doi fiind mai îndrăgostiți ca niciodată, dovezile de afecțiune și momentele de tandrețe ale lor făcând deliciul publicului.

 

Citeste si: Livian, atac dur la adresa Biei de la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea și îmi potolesc mânia”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Bia, replică incredibilă pentru Livian de la Puterea Dragostei! ”Am fost hărțuită zilele astea”

Citeste si: De ce o iubește Livian pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Așa declarație de dragoste își dorește orice femeie, dar doar ea este norocoasa!

 

Mai mult decât atât, cei doi au decis, în urmă cu puțin timp, să facă un anunț extrem de important cu privire la viitorul lor împreună, momentul fiind, ca de obicei, presărat cu o adevărată risipă de gesturi tandre între Livian și Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se gândesc să plece din casă

Astfel, în vlogul său, având-o alături pe Bianca, Livian de la ”Puterea Dragostei ” a început cu o frază care, cu siguranță, le dă de gândit fanilor lor. ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut. Ni s-a dat oportunitatea să părăsim casa ”Puterea Dragostei”, fără să ne afecteze clauzele contractuale”, a spus Livian, recunoscând că el și-ar dori asta. ”O să îmi iau la revedere cu amblele mțâini, dar și cu un pic de durere în suflet, pentru că aici mi-am cunoscut fericirea și iubirea”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei, moment în care Bianca, cu o privire tare pisicoasă, a replicat ”Mă faci să plâng”.

Iar dacă Livian pare decis să plece de la ”Puterea Dragostei”, Bianca este ceva mai circumspectă. ”Eu sunt 50% să plec, 50% să rămân. Aș vrea să plec pentru că mi-e dor de casă, pentru că vreau să îmi petrec mai mult timp cu tine, numai noi doi, pentru că nu vreau să mai existe reguli, pentru că m-am săturat de teste, de încercări. Vreau să ne vedem când vrem noi, nu mai vreau să ne țină staff-ul departe”, a explicat Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian, romantici până în măduva oaselor

În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea la Kanal D. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit bilețele și scrisorele de amor.

”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian frumoasei Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că relația lor este mult mai serioasă decât și-ar putea închipui careva.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Andreea Esca a dezvăluit cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o Alexia Eram: „Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

De ce a dispărut Fizz după ce a participat la Puterea Dragostei. Vezi cum a fost surprins acum în București

Răzvan Botezatu face lumină cu privire la viața lui amoroasă! Declarații explozive

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies