Bianca de la Puterea Dragostei lămurește misterul! Se încheie emisiunea pe 31 mai?

Bianca de la Puterea Dragostei le-a spus fanilor săi când se încheie emisiunea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În ultima perioadă, Bianca face mereu live-uri în care își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, mai ales că toată lumea este interesată de relația ei cu Alexandru Bobicioiu. În ultima perioadă, Bianca și Alex Bobicioiu sunt tot mai apropiați și deși tânărul a spus clar că între el și aceasta nu va mai fi altceva decât prietenie, fanii celor doi tot speră să-i vadă din nou împreună.

Fanii o vor pe Bianca împreună cu Alex Bobicioiu

Bianca, în discuțiile cu fanii ei spune același lucru, că deși îl place pe Bbicioiu, între ei nu va mai fi nimic, dar acest lucru pentru că nu mai vrea el.

fara descriere

Zilele trecute, printre discuțiile legate de Bobicioiu, Bianca a vorbit și despre o promisiune pe care o făcuse în urmă cu ceva timp. Atunci, ea spusese că pe 31 mai va fi la Tecuci, acolo unde se desfășoară un festival important pentru localitate. Acum, Bianca a spus altceva.

Citeste si: Thalida, luată la rost pentru că i-a criticat pe concurenții de la Puterea Dragostei! Ce răspuns le-a dat tuturor

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa Anei Maria? ”Fostule, te-ai combinat cu o urâtă ca să-ți țină de urât?”

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu Roxana după ieşirile agresive pe care le-a avut? Uite ce îi pregăteşte lui Bogdan! "Alte metode"

”Nu voi fi pe 31 mai la Tecuci, la festival. Nu e sfârșitul emisiunii în mai”, a precizat Bianca, lămurindu-și astfel fanii.

În ultimele luni au fost mai multe zvonuri privind data în care se va încheia emisiunea, însă toate au fost infirmate.

În urmă cu câteva emisiuni, Andreea Mantea a făcut și un anunț pentru fanii show-ului.

Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru telespectatori, pentru susținătorii concurenților din casa Puterea Dragostei!

”De ceva timp, vrem să le pregătim o surpriză telespectatorilor, sau mai bine zis susținătorilor voștri. Să nu-i numesc fani, dar chiar și fani dacă sunt printre ei. Vrem să organizăm ceva drăguț pentru câțiva dintre ei pentru a veni aici să ne viziteze, să vă viziteze, să viziteze Casa Puterea Dragostei, pentru a se asigura că totul este cât se poate de real. Puteți să mă vizitați și pe mine, puteți să asistați la orele de filmare, chiar și la hotel. O să-i lăsăm pe ei să vă vadă”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate