Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei

Vedete

Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Livian după ce a părăsit-o pe Florentina! „Lupul a înghițit…”

Bianca de la Puterea Dragostei a publicat un nou mesaj după ce a alfat că Livian a părăsit-o pe Florentina.

Livian și Florentina s-au despărțit după câteva luni de relație. Anunțul separării a fost făcut chiar de fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, care a transmis printr-un mesaj publicat pe pagina lui de Instagram că el și tânăra cu care forma un cuplu și-au spus adio. Se pare că, după o scurtă perioadă petrecută împreună cei doi tineri au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru celălalt și au luat-o pe drumuri diferite.

Mesajul transmis de Bianca, după ce Livian s-a despărțit de Florentina

Bianca a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj care ridică multe semne de întrebare, după ce a aflat că Livian nu mai formează un cuplu cu Florentina.

„Înăuntrul lupului, rața măcănea foarte încet, pentru că lupul cel înfometat a înghițit-o întreagă ”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a Biancăi Comănici, în dreptul unei imagini cu un lup.

Fanii și-au dat imediat seama că bruneta care a câștigat primele două sezoane ale emisiunii face, probabil, referire la fostul ei iubit, care își spune „lupul”.

Mesajul publicat de Bianca de la Puterea Dragostei
Mesajul publicat de Bianca de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Florentina, prima reacție după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei

Nici Florentina nu a rămas fără replică după ce Livian a făcut anunțul că relația lor a ajuns la final.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, reacție halucinantă după ce Livian și-a anunțat despărțirea de Florentina! „A picat rața”

”Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ”f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat”, a transmis Florentina pe pagina ei.