Bianca de la Puterea Dragostei părea un copil nevinovat, dar uite cum şi-a distrus imaginea! Vezi ce s-a întâmplat cu adevărat între ea şi Alex Oianu! Ce părere aveţi?

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre relaţia cu Oianu! Vezi cine a distrus imaginea brunetei de 19 ani!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Nu mai este un secret pentru nimeni că Roxana şi Bianca de la Puterea Dragostei, ambele finaliste, se "războiesc" crunt. De curând, certurile au degenerat în atacuri fizice, colegii lor din casă intervenind prompt să le despartă pe cele două fete îndrăgostite de Iancu.

Ei bine, mulţi fani ai emisiunii matrimoniale se întreabă de ce şatena o acuză pe rivala ei brunetă că este consumatoare de băuturi alcoolice, dar şi că s-ar fi făcut de râs în faţa lui Alex Oianu, un fost concurent.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei şochează din nou! Spune că e îndrăgostită lulea de Iancu, dar uite ce a fost în stare să declare! "Să-l cucerească" EXCLUSIV!

fara descriere

În urmă cu ceva timp, Adrian Iancu a vorbit, într-un live pe o reţea de socializare, despre episoadele care constituie încă un mister pentru telespectatorii show-ului Puterea Dragostei.

"Eram cu Oianu la restaurant, când l-a sunat Bianca. I-a zis că este singură la hotel. Mi-am dat seama imediat ce se întâmplă și că este beată. A insistat să meargă la hotel la ea. A folosit acest telefon. Mi-am ținut gura până acum. Adică așa disperare mai mare nu am văzut în viața mea", a spus tânărul.

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre relaţia cu Oianu! "Orice om bea, orice om se poate îmbăta"

Imaginile în care Bianca pare vizibil afectată de aburii alcoolului circulă pe rețelele de socializare, iar o fostă concurentă a emisiunii a decis să publice filmulețul în care concurenta aleasă de cele mai multe ori favorita publicului vorbește extrem de vulgar şi îl roagă pe Oianu să-i arate părţile intime.

Citeste si: Incredibil, cât de norocos este Alex Bobicioiu! Vezi cum se comportă Bianca Comănici cu el! "Drăgăstoasă" EXCLUSIV!

fara descriere

Într-un live pentru susținătorii ei, Bianca a mărturisit de ce nu a vrut ca filmarea respectivă să fie făcută publică.

Băusem, eram la petrecerea de ziua Ralucăi. Cred că am băut vreo patru beri, eram în cameră, iar eu când beau mă simt bine. L-am sunat cu apel video pe Oianu. El m-a înregistrat, fără să-mi spună. Este ilegal, nu are dreptul să mă înregistreze fără acordul meu. Nu mai țin minte exact ce am spus, a trecut ceva timp de atunci. Chiar dacă am spus prostii, nu mai țin minte. Orice om bea, orice om se poate îmbăta. Dar vouă vi se pare normal să înregistrezi o persoană cu care ai o discuție privată și să o facă publică? Persoanele care au capacitatea să înțeleagă, o vor face! Eu asta sunt!”, a spus Bianca în live-ul ei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate